Header Ads

Blue Guardian'ın Yeni Broker Ortağı – ThinkMarkets

 


Blue Guardian,  müşterilerine gelişmiş bir ticaret deneyimi sunmak için ticaret platformunda önemli bir yükseltme yaptığını duyurdu. Geçiş, tüm hesapların Purple Trading'den Blue Guardian'ın  yeni broker ortağı ThinkMarkets'e taşınmasını içeriyor. Kesintisiz geçiş önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek ve müşterilerin ticari faaliyetlerinde minimum kesinti sağlanacak.

Sorunsuz bir transfer işlemini kolaylaştırmak için  Blue Guardian  , müşterilerine acil bir talepte bulunarak, Mor Ticaret hesaplarındaki tüm açık işlemleri 16 Şubat Cuma günü saat 08.00 UTC'ye kadar kapatmalarını istedi. Bu zamanında eylem, ThinkMarkets'e sorunsuz bir geçişin sağlanması açısından çok önemlidir ve firmanın özel ekibi, hesapları ThinkMarkets sunucularına aktarmak için hafta sonu boyunca özenle çalışacaktır.

Blue Guardian'ın Yeni Broker Ortağı ThinkMarkets

Blue Guardian,  müşterilerine, bu geçişin, daha sağlam ve zengin özelliklere sahip bir ticaret deneyimi sunma hedefiyle, ticaret platformlarını iyileştirmeye yönelik önemli bir adım olduğu konusunda güvence veriyor. Firma, müşterilere, geçiş süreci tamamlandıktan sonra ilgili kontrol panelleri aracılığıyla erişilebilecek güncel hesap ayrıntılarını derhal sağlamayı taahhüt eder.

Üstelik  Blue Guardian ,  yeni platformları entegre ederek tekliflerini daha da geliştirmek için aktif olarak çalışıyor ve müşterilere gelecekte kusursuz ticaret deneyimleri garanti ediyor. Bu gelişmelere rağmen firma,  Blue Guardian'da işlerin her zamanki gibi devam ettiğini vurgulayarak müşterilere geçişin devam eden ticari faaliyetlerini kesintiye uğratmayacağına dair güvence verdi.

Bu hamle,  Blue Guardian'ın  müşterilere son teknoloji araç ve hizmetler sağlamaya odaklanarak sektördeki teknolojik gelişmelerin ön saflarında yer alma konusundaki kararlılığını gösteriyor. Blue Guardian,  pervane ticaretinin dinamik dünyasında gelişmeye ve yenilik yapmaya devam ederken, müşterilerin daha fazla güncelleme için bizi takip etmeleri gerekiyor  .

Firma Hakkında

Blue Guardian,  yetenekli ve deneyimli yatırımcılara, fonlanmış bir hesap sağlama fırsatı sunarak, yeteneklerini tam potansiyellerine kadar en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmaya çalışmaktadır. Bu fikir, finansal piyasalarda üstünlük sağlamanın iyi gelişmiş bir ticaret stratejisinin yanı sıra yeterli başlangıç ​​sermayesi gerektirdiği anlayışından doğmuştur.


Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Blue Guardian’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

Blue Guardian Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.