Header Ads

Blue Guardian ASIC Düzenlemeli Brokerın Özel Olarak Satın Alınması

Destek firması Blue Guardian için yeni bir dönem,   ASIC tarafından düzenlenen bir komisyoncuyu özel olarak satın aldığını açıkladı. Bu benzersiz ortaklık, Blue Guardian'ı pervane ticaret alanında farklı kılacak   ve diğer brokerleri etkileyen potansiyel kapanma riskini azaltacaktır.

Üstelik yeni komisyoncuya geçiş süreci de hızla devam ediyor ve  Blue Guardian  süreci önümüzdeki hafta Çarşamba gününe kadar tamamlamayı hedefliyor. Bu stratejik hamle , Blue Guardian'ın  ABD dışındaki müşterileri için özel olarak tasarlanmış, son derece uygun ticaret koşulları sunan, özel ve optimize edilmiş bir ticaret alanı sağlayacak  . Bu geçişin bir parçası olarak firma, komisyoncuyu yeniden markalandırmayı ve onu  Blue Guardian'ın genel temasına daha yakın hale getirmeyi planlıyor .

Blue Guardian ASIC Düzenlemeli Brokerın Özel Olarak Satın Alınması

Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'ndeki değerli müşteriler için  Blue Guardian'ın  sorunsuz bir geçiş sağlayacak planları var.  Blue Guardian,  ABD'li müşterilerine bu Cuma gününe kadar DXtrade'i kullanmaya başlamalarını sağlayacak düzenlemelerin tamamlandığı konusunda güvence veriyor.

Ek bir duyuruda  Blue Guardian ,  firmanın hizmetlerini daha da geliştirecek yeni bir platform olan MatchTrader'ın yakında kullanıma sunulmasıyla ilgili heyecanını dile getirdi. Sadece iki hafta içinde erişilebilir olması beklenen MatchTrader, Blue Guardian'a ek özellikler ve yetenekler getirmeyi vaat ediyor  .

Ayrıca Blue Guardian  , hem ABD'de hem de uluslararası alanda tüccarlarına birinci sınıf hizmetler sunmaya kararlıdır. Son olarak, son hamleler firmanın pazardaki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Ayrıca müşterileri için daha özel ve güvenli bir ticaret ortamı sağlarlar.

Firma Hakkında

İşte firmayla ilgili bazı ilginç gerçekler:

  • Mükemmel Trustpilot Puanı 4,7/5
  • Üç Benzersiz Finansman Programı
  • Profesyonel Yatırımcı Kontrol Paneli
  • Çok Çeşitli Ticaret Enstrümanları (Forex Çiftleri, Emtialar, Endeksler, Kripto Para Birimleri)
  • 1:100'e kadar kaldıraç
  • Minimum ve Maksimum İşlem Günü Gereksinimi Yok
  • Ölçeklendirme Planı



    Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Blue Guardian’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

    Blue Guardian Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

 

No comments

Powered by Blogger.