Header Ads

Blue Guardian Yeni Broker Entegrasyonu – Fırsatları Genişletiyor

 Blue Guardian,  ABD dışındaki müşterileri için heyecan verici haberler açıkladı.  Blue Guardian  , platformuna başarılı bir şekilde yeni bir komisyoncu ekleyerek ABD dışındaki tüm yatırımcıların MetaTrader5 (MT5) ile bir meydan okuma satın almasına olanak sağladı. Bu hamle, firmanın sektörün karşılaştığı zorlukların ortasında çeşitlendirilmiş ticaret seçenekleri sunma taahhüdünün bir parçası olarak geliyor.

Yarından itibaren, şu anda ThinkMarkets ve Eightcap'te bulunan ABD dışındaki tüm yatırımcılar yeni komisyoncuya geçiş yapacak. Bu geçiş, bu yatırımcıların MetaTrader5 platformunda işlemlerine sorunsuz bir şekilde devam edebilmelerini sağlar.  Blue Guardian,  bu geçişin neden olduğu rahatsızlığı kabul ediyor ancak kararın sektörün dinamik doğasına bir yanıt olduğunu vurguluyor.

Blue Guardian, platformuna başarılı bir şekilde yeni bir komisyoncu ekleyerek ABD dışındaki tüm yatırımcıların MetaTrader5 ile bir meydan okuma satın almasına olanak sağladı.

Blue Guardian Yeni Broker Entegrasyonu – Ticaret Fırsatlarını Genişletiyor

Ayrıca Blue Guardian  , yeni brokerda özel olarak MT5 sunarak müşterilerine standart ve verimli bir ticaret deneyimi sağlıyor. Bu hamle, firmanın tescilli sektördeki zorlukların üstesinden gelme konusundaki dayanıklılığının bir kanıtı olarak görülüyor.

Ayrıca  Blue Guardian  , perşembe veya cuma günü tamamlanması beklenen DX-Trade'i kendi platformuna entegre etmeye hazır. Bu entegrasyon tamamlandıktan sonra, şu anda ThinkMarkets ve Eightcap'te bulunan tüm ABD müşterileri de yeni komisyoncuya geçecek. Mevcut brokerlerin bu şekilde genişletilmesi, tüm Blue Guardian müşterileri için erişilebilirliği ve seçenekleri geliştirmeyi amaçlamaktadır   .

Firma ayrıca yeni komisyoncudaki belirli çiftlerdeki normalden yüksek spreadlerle ilgili geçici bir sorunu da ele aldı.  Blue Guardian,  müşterilerine bu konunun derhal ele alınacağı ve önümüzdeki 24 saat içinde çözüleceği ve tüm kullanıcılar için en uygun ticaret koşullarının sağlanacağı konusunda güvence verir.

Son olarak Blue Guardian  , müşterilerine uyarlanabilir bir ticaret ortamı sağlamaya kararlıdır ve bu son gelişmeler, zorlukların üstesinden gelme ve tescilli endüstrinin gelişen ortamına uyum sağlama konusundaki kararlılığının altını çizmektedir.

Firma Hakkında

Blue Guardian,  fonlanmış bir hesaba ulaşmayı garantileyerek, yetkin ve deneyimli yatırımcılara becerilerini en üst düzeyde optimize etmelerinde yardımcı olmaya çalışmaktadır. Yatırımcılar, 200.000 $'a kadar hesap boyutlarını yönetebilme ve %85'lik kar payları alma esnekliği sayesinde önemli miktarda kar elde etme fırsatına sahiptir.


Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Blue Guardian’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

Blue Guardian Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.