Header Ads

Blue Guardian Ticaret Platformu Güncellemeleri – Güncel Kalın!

 Blue Guardian,  ticaret topluluğu için ticaret Platformu Değişiklikleriyle ilgili heyecan verici güncellemeler paylaştı. Merakla beklenen DXTRADE alım satım uygulaması bu hafta sonlarında veya gelecek haftanın başında kullanıma sunulacak ve yatırımcılara portföylerini doğrudan mobil cihazlarından yönetme konusunda benzeri görülmemiş bir hareketlilik ve esneklik sağlayacak.

Ama hepsi bu değil;  Blue Guardian,  en geç 11 Mart'ta tamamen entegre olacak CTRADER'i bünyesine katarak platformunu daha da geliştirecek. Onu yakından takip eden hafta, ticaret deneyimine başka bir karmaşıklık katmanı ekleyen Match Trader'ın tanıtımına tanık olacak.

Blue Guardian Ticaret Platformu Güncellemeleri – Güncel Kalın

Blue Guardian, ticaret topluluğu için Ticaret Platformu Değişiklikleriyle ilgili heyecan verici güncellemeler paylaştı.

Ayrıca  Blue Guardian ,  ticaret stratejilerinin geliştirilmesinde Uzman Danışmanların (EA'lar) önemini kabul etmektedir. Kullanıcı taleplerine yanıt olarak firma, geçmiş tüm MT4 planlarında EA'ları etkinleştirmek için adımlar atıyor. Bir komut dosyası üzerinde çalışılıyor ve yakında ilgili hesaplarda EA'ları etkinleştirmek için dağıtılacak ve yatırımcılara ticaret faaliyetlerini optimize etmeleri için daha fazla araç sağlanacak.

Blue Guardian  ayrıca bazı hesaplardaki minimum işlem günleriyle ilgili endişeleri de aktif olarak ele alıyor. Kullanıcı deneyimini kolaylaştırmak için firma, bu minimum işlem günlerini kısa süre içinde sıfıra ayarlayacak. Bu proaktif yaklaşım,  Blue Guardian'ın  sorunları derhal çözme ve tüm kullanıcılar için kusursuz bir ticaret ortamı sağlama konusundaki kararlılığını göstermektedir.

Blue Guardian,  çeşitli yatırımcı topluluğunun ticaret deneyimini geliştirmek için iyileştirmeler ve optimizasyonlar sunmaya devam ederken, yatırımcıların daha fazla güncelleme için bizi takip etmeleri gerekiyor  . Firmanın yeniliğe ve kullanıcı memnuniyetine olan bağlılığı, pervane ticareti endüstrisindeki lider oyuncu konumunun altını çiziyor.

Firma Hakkında

İşte firmayla ilgili bazı ilginç gerçekler:

  • Ölçeklendirme Planı
  • Guardian Koruyucu Özelliği
  • 14 Gün Sonra İlk Ödeme
  • İki Haftalık Ödemeler
  • %85 Kâr Payı
  • Gecelik ve Hafta Sonu Tutmaya İzin Verildi
  • Haber Ticaretine İzin Verildi
  • Endeksler ve Kripto Para Birimlerinde Komisyon Ücreti Yok


    Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Blue Guardian’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

    Blue Guardian Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.