Header Ads

Son Dakika: Binance US, Bu Metaverse Altcoin’ini Listeliyor!

Son Dakika: Binance US, Bu Metaverse Altcoin’ini Listeliyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Binance‘in ABD kolu Binance US, geçtiğimiz dakikalarda yeni bir gönderi paylaştı. Bu paylaşıma göre yeni bir listeleme yapan popüler borsa, yatırımcıları heyecanlandırdı.

Kripto para sektörünün trendinin metaverse ürünleri olduğu biliniyor. Son dönemlerde bu ürünler arasında CEEK VR her ne kadar ön plana çıkmış olsa da, Binance US‘un listeleme için tercihi Mines of Dalarnia‘dan (DAR) oldu.

Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda artık platformu üzerinde Mines of Dalarnia‘ya (DAR) destek vereceğini açıklayan popüler kripto para borsası Binance US, popüler altcoin‘in yükseliş yaşamasını sağlayabilir. 

DAR İçin Yükseliş Başlıyor mu?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Binance‘in global platformunda yer alan DAR, artık Binance US‘da da yer alacak.

Binance US’un bu gönderisinin ardından sonra yükselişe geçmesi beklenen DAR, Bitcoin‘in düşüş yaşamasından ötürü baskılanmaya devam ediyor gibi gözükmekte.

İlerleyen saatlerde Bitcoin‘in toparlanmasıyla birlikte yükselişe geçebilecek olan popüler metaverse altcoini, yatırımcılarına ciddi kazançlar getirebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!




No comments

Powered by Blogger.