Header Ads

InstantFunding.io Hakkında Herşey

 


Akıllı Düşüş


Lütfen akıllı çekilişimizin burada nasıl çalıştığını öğrenin:
  https://instantfunding.io/help/how-does-our-smart-drawdown-work/


Bu, normal Trailing Drawdown firmalarına benzer şekilde çalışır, çekilişimiz başlangıç ​​bakiyenizin -%5'i kadar güncellenir, bu bize daha iyi fiyatlar ve zorluklarda zaman sınırlaması olmaması gibi koşullar sunmamıza, rahatlamanıza ve herhangi bir konuda baskı hissetmemenize olanak tanır. bizim zorluklarımız!


Çekilişimiz, geleneksel anlamda takip etmediğimiz için size geleneksel takip eden düşüş firmalarından daha fazla alan sağlar. Geri çekilme teklifinde bulunan çoğu firma maksimum %5 veya %6 zarara sahip olacak ve bu da kazandığınız her doların arkasında kalacak. Akıllı Çekilişimiz ile, siz kar elde edene kadar statik olan, işleri güzel ve basit tutan %10'a kadar Maksimum Kayıp Limitiniz varken, Akıllı Çekiliş, hesabınızda %5 veya daha fazlasını kazanana kadar asla hareket etmeyecektir. Tıpkı geleneksel firmalar gibi bu da bir daha bu noktadan hareket etmiyor.


Riskimizi azaltmamıza ve yukarıda belirtildiği gibi bu faydaları size aktarmamıza olanak tanıyor! Daha büyük kar payları, daha düşük giriş fiyatları, daha hızlı ölçeklendirme, zaman sınırı yok ve liste uzayıp gidiyor!


Günlük Kayıp


Günlük kaybın nasıl hesaplandığını buradan öğrenebilirsiniz: https://instantfunding.io/help/how-daily-loss-is-calculated/

Bizimle ilk ödemenizden sonra Günlük Çekilme Limitini kaldırabilirsiniz !


Hesap Kuralları


Tüm hesap kurallarımız için lütfen SSS sayfamızdaki kurallar bölümümüzü ziyaret edin ve kurallarını görüntülemek istediğiniz hesabı seçin, buna buradan ulaşabilirsiniz: https://instantfunding.io/help/rules/


KYC


Bu, ödeme talebinde bulunulduktan sonra RISE aracılığıyla tamamlanacaktır. Bu, ilk ödemenizi talep ettikten sonra tamamladığınız RISE katılımının bir parçasıdır. Bu işlemi yalnızca bir kez tamamlamanız gerekecek.

https://instantfunding.io/help/how-to-use-rise/

(Bu yalnızca ilk ödemenizi talep ettiğinizde gereklidir !)



Ölçeklendirme


Ölçeklendirmemizin nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://instantfunding.io/help/scaling/



hesap Güvenliği


Lütfen hesabınızın güvenliğinin tamamen sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Anında Finansman, hesap şifrenizin güvenliği konusunda sorumluluk kabul etmez.


Lütfen hesap bilgilerinizi kimseyle paylaşmayınız. Bunu yapmanız gerekiyorsa Yatırımcı şifresini kullanabilirsiniz. Bunun değiştirilmesini istiyorsanız lütfen ekiple iletişime geçin (bunu yalnızca 30 günde bir değiştirebilirsiniz).


Hesap şifrenizin ele geçirilmesi durumunda lütfen ekiple iletişime geçin; biz bunu sizin için değiştiririz. Şifreler yalnızca 30 günde bir değiştirilebilir, bu nedenle lütfen bunu güvende tutun ve kimseyle paylaşmayın.




Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? InstantFunding’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

InstantFunding Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.