Header Ads

InstantFunding: Para Çekme




Para Çekme (Ödemeler)


İlk ödemem ne zaman ve ne sıklıkta ödeme talep edebilirim?

İlk ödemeniz, ilk işleminizden 14 gün sonra gerçekleşir. İlk ödemenizden sonra bu aralık, bir sonraki işleminizin ardından her 7 güne düşürülür.

Para çekme işlemleri için hangi ödeme yöntemleri mevcuttur?


Tüm para çekme işlemleri için yalnızca RISE’ı kullanıyoruz. Bu platform, kazançlarınıza erişmeniz için hızlı ve etkili bir yol sunarak ödeme sürecini kolaylaştırır.


Rise aracılığıyla nasıl ödeme talep edebilirim?


Ödeme talep etmek için tüm işlemlerin kapatıldığından ve Akıllı Çekilişin kilitlendiğinden emin olun. Minimum ödeme eşiği tüm hesaplar için 25$’dır. Para çekme yöntemi olarak Rise’ı seçerek isteğinizi kontrol paneliniz aracılığıyla gönderin. Çekmek istediğiniz tutarı girin ve e-posta adresinizi belirtin. Bu talep edildikten sonra, bir hesap oluşturmak ve kimliğinizi doğrulamak için Rise’dan gelen e-postadaki talimatları izleyin. (Bu 24 saat içinde gönderilecektir)

Para çekme talepleri ne kadar hızlı işlenir?

Para çekme talepleri genellikle çalışma haftası içerisinde alındıktan sonraki 24 iş saati içinde işleme alınır. Hafta sonlarında veya Birleşik Krallık Resmi Tatillerinde yapılan talepler bir sonraki iş gününde işleme alınacaktır.


SWIFT Ücretleri

Girilen banka bilgilerinin yanlış olması durumunda, gönderilecek ve iade edilecek işlemin hızlı ücretlerinin sizden tahsil edileceğini lütfen unutmayın. Ücretlerden kaçınmak için lütfen ayrıntıların doğru olduğundan emin olun. (Yalnızca reddedilirse)

BAĞLANTI : https://instantfunding.io/help/smart-accounts-your-ultimate-guide-to-getting-started/



Kârlarımın Bana Ödeneceğini Nasıl Bilirim?


Başarılı yatırımcılarımıza ödeme yapılabilecek fonların kullanılabilirliğini garanti etmek için yalnızca düzenlemeye tabi ve sigortalı brokerlar ve likidite sağlayıcılarla çalışıyoruz.

Öncelikli hedefimiz tutarlı yatırımcıları desteklemek ve onlara tutarlılıklarını ve karlılıklarını artırmak için mümkün olan en iyi koşulları sunmaktır.

Kârlı yatırımcıların ödemelerini Discord kanalımızda paylaşıyoruz; bu bağlantıyı kullanarak kendi ödemelerinizi oraya göndermekten çekinmeyin .


Kazancımın Vergisini Ödeyecek miyim?


Tüccarlar Yüklenici olarak çalışırlar ve vergilerle ilgili hukuki tavsiye almak tüccarın sorumluluğundadır.

Biz bir muhasebe firması değiliz ve vergilerinizle ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz.


Kâr Bölünmesi Ölçeklendirmesi


Sağladığımız tüm akıllı hesaplar, genel olarak %20'lik bir kazanç elde edildiğinde %90'lık bir kâr paylaşımına hak kazanır. İlk işleminizi en az 60 gün önce gerçekleştirmiş olmanız şartıyla. Bu işlem tamamlandıktan sonra %20'nin tamamı sizde kalır.



Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? InstantFunding’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

InstantFunding Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!









No comments

Powered by Blogger.