Header Ads

InstantFunding: Martingale'e izin veriyor mu? Kopya Ticaretine İzin Veriliyor mu?





Martingale’e izin veriyor mu?


Martingale, bir pozisyonun açık olduğu, aynı enstrüman üzerinde orijinalinden daha büyük ters yönde bir pozisyon açtığınız yerdir.

Örneğin EURUSD’de 2 lotluk ALIM açarsanız. Daha sonra EURUSD’de 4 lotluk bir SATIŞ açarsınız.


Bu, izin verilmeyen Martingale’dir.



Riskten korunma


Riskten korunmanın orijinal pozisyona kadar veya aynı boyutta olduğu durumlarda.

EURUSD’de 2 lotluk bir ALIM ve ardından EURUSD’de 2 lota kadar SATIŞ işlemi açarsanız, buna tamamen izin verilir; riskten korunma, yatırımcıların riski yönetmeleri için harika bir yoldur.


Kopya Ticaretine İzin Veriliyor mu?


Bu, herhangi bir hesap türünden diğerine işlemlerin yansıtılmasını içerir . Dahili hesaplar arasında kopyalamaya (sizin olup olmadıklarına bakılmaksızın) asla izin verilmez. BİR harici hesaptan BİR anlık hesaba kopyalamaya yalnızca işlemlerin size ait olması durumunda izin verilir.

Aynı piyasada neredeyse aynı anda neredeyse aynı işlemleri gerçekleştiren hesaplar olarak tanımladığımız, aynı ( benzer ) ticaret stratejisini kullanan birden fazla hesap için Anında Fonlama hesapları sağlamadığımızı lütfen unutmayın

Lütfen halka açık bir EA kullanırken birden fazla hesapta işlem tespit edilmesi durumunda bu işlemlerin işaretlenebileceğini bildirin.


Hesabımı Tekrar Deneyebilir miyim?


Bir yatırımcı bu mücadeleyi geçemezse, değerlendirmesini indirimli bir fiyatla sıfırlama seçeneğine sahip olacaktır.

Anında Finansman hesabını kaybederseniz, indirimli bir fiyatla yeniden başlatmanız için size bir yeniden dene düğmesi sunulacaktır. Bu düğme kontrol panelinde bulunur ve indirimi ödeme sırasında otomatik olarak uygulayacaktır.

Ancak program ve sıfırlama fiyatlarının düzenli değerlendirmeye tabi olduğunu ve değişebileceğini lütfen unutmayın.



Kimlik Kontrolleri (KYC)


Ödeme aşamasına ulaştığınızda doğrulamanız gerekecektir. Bu yalnızca ödeme aşamasına ulaştığınızda mümkün olacaktır. Ödemenizi yapabilmek için bu Doğrulamayı tamamlamanız gerekecek. Bunu tamamlamakta zorlanıyorsanız lütfen destek ekibiyle iletişime geçin: support@instantfunding.io

KYC, siz ilk ödemenizi talep etmeden önce tamamlanır. İlk ödemenizi talep ettiğinizde, talepten sonraki 24 saat içinde RISE’dan bir e-posta alacaksınız. Daha sonra RISE katılım sürecini tamamlamanız gerekecektir; bu, geçerli bir kimlik kullanarak KYC’nin tamamlanmasını içerir.

RISE İlk Katılım SSS:

https://help.riseworks.io/en/articles/6342256-rise-onboarding-made-easy-payee

RISE katılım süreci tamamlandığında, dilediğiniz gibi çekebileceğiniz RISE hesabınıza ödeme yapılacaktır. Katılım işleminin yalnızca bir kez tamamlanması yeterlidir.

Hizmetlerimizin güvenliğini ve meşruiyetini sağlamak amacıyla tüm müşterilerimiz için KYC (Müşterinizi Tanıyın) adı verilen bir kimlik doğrulama süreci uyguladık. KYC sürecimiz hızlı ve kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır ve 190'dan fazla ülkeden kimlik belgelerini ve fotoğraflı kimlikleri kabul ediyoruz.

Ödemeleri işleme koymadan önce tüm müşterilerin KYC sürecini tamamlaması zorunludur.


Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? InstantFunding’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

InstantFunding Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

















No comments

Powered by Blogger.