Header Ads

InstantFunding: Günlük Kayıp Nasıl Hesaplanır? Akıllı Düşüş Nedir?



Günlük Kayıp Nasıl Hesaplanır?


Temeller


  • Günlük Kayıp Limiti : Bu, tek bir işlem gününde ne kadar para kaybedebileceğinizin üst sınırıdır.

  • İki Hesap Türü : Anında Fonlama, her biri farklı Günlük Kayıp Limitine sahip iki ana hesap türüne sahiptir:

  • İki Fazlı Hesap : %5 Günlük Kayıp Limiti.

  • Tek Fazlı Hesap : %3 Günlük Kayıp Limiti.

Hesaplama Süresi


  • Günlük Kayıp Limiti, MetaTrader sunucu saatine göre her gün gece yarısı yeniden hesaplanır. (UTC+2)


Hesaplamada Ne Kullanılır: Denge mi, Eşitlik mi?


  • Bakiye : Bu, açık pozisyonlardan elde edilen kâr veya zararlar hariç, hesabınızdaki para miktarıdır.

  • Özsermaye : Bu, hesap bakiyenizin artı veya eksi herhangi bir açık pozisyondaki kar veya zararın gerçek zamanlı hesaplanmasıdır.

  • Kullanılan Daha Yüksek Değer : Anında Fonlama, Günlük Kayıp Limitinizi hesaplamak için gece yarısı Bakiyeniz ile Özkaynaklarınız arasında hangisi daha yüksekse onu kullanır.


Örnek


  • Diyelim ki İki Aşamalı programda 100.000$’lık bir hesabınız var.

  • Gece yarısı Bakiyeniz 102.000 Dolar, Özsermayeniz ise 103.500 Dolar olur.

  • 103.500 ABD Doları (Özsermaye), 102.000 ABD Doları’ndan (Bakiye) daha yüksek olduğundan, hesaplamada bu değer kullanılır.

  • Dolayısıyla o gün için Günlük Kayıp Limitiniz 103.500$’ın %5'i olacak, yani 5.175$ olacaktır.


Çıkarımlar


  • Günlük İzleme : Özkaynaklarınız ve Bakiyeniz günlük olarak izlenir. Herhangi birinin Günlük Kayıp Limitinin altına düşmesi durumunda hesabınız limiti aşmış sayılır.


  • Limitin Aşılması : Günlük Kayıp Limitinin aşılması ciddi bir durumdur. Bu hesapta aynı şekilde işlem yapmaya devam edemezsiniz.


Ek Puanlar


  • Günlük Kayıp Limitinin Kaldırılması : Bu, maksimum 1.260.000$ (1.600,00$ — Mücadeleler) ölçeğinde otomatik olarak kaldırılır.


  • İhlal Sonrası : Günlük Kayıp Limitinizi ihlal ettiğiniz halde hesabınızda kar kalmışsa, bunları yine de çekebilirsiniz ancak kar paylaşımı %50 olarak değişir.





Akıllı Düşüş

Düşüş Nedir?


Düşüş, bir yatırım veya ticaret hesabının zirveye geri dönmeden önce zirveden ne kadar aşağıda olduğunu ifade eder.

Düşüşler genellikle yüzde olarak belirtilir, ancak belirli bir tüccar için geçerliyse dolar terimleri de kullanılabilir. Düşüşler aşağı yönlü oynaklığın bir ölçüsüdür.

Maksimum çekilme açısından bu, bir yatırımcının hesabındaki maksimum zararı aştığı zamandır. Maksimum kayıp aşıldığında buna ihlal diyoruz.

Tüm Akıllı Hesaplardaki düşüşler -%10'dan başlar ve hesap özsermayede %5'lik bir kazanç elde ettiğinde Başlangıç ​​bakiyesine geçer.

Peki Akıllı Düşüş nedir?

Akıllı Düşüş, hem statik hem de sondaki düşümlerin en iyilerini birleştiren bir modeldir.

Bu şu anlama gelir:

- Mücadelelerde zaman sınırı yok

-daha düşük maliyetler

-Daha kolay ölçeklendirme fırsatları sayesinde artan karlılık

-Düşüşünüzün ne olduğunu bilmek ve bu yalnızca bir kez değişir.

Akıllı Düşüş nasıl çalışır?

Akıllı Düşüş modelimiz, ticaret deneyiminizi geliştirmek ve daha iyi fiyatlar ve koşullar sunmak için tasarlanmıştır.

-%5 veya -%6 düşüşe (maksimum kayıp) sahip diğer takip eden düşüş şirketlerinin aksine, Akıllı Düşüşümüz — %10'dan başlar ve siz kar elde edene kadar sabit kalır, bu noktada bir kez hareket eder.


Akıllı Çekiliş benzersiz bir şekilde çalışır: Bir yatırımcı %5 veya daha fazla bakiye kazancına ulaştığında, sistemimiz otomatik olarak düşüşlerini başlangıç ​​bakiyesinin -%5'ine günceller ve bu seviyede kalır. Bu, yatırımcıların, düşüş yüzdelerinin başlangıç ​​bakiyelerinin -%5'ini aşmasından endişe etmeden serbestçe ticaret yapmaya devam edebilecekleri anlamına gelir.

Çekilişiniz başlangıç ​​bakiyenizin -%5'ine güncellendiğinde, hesabınızı ölçeklendirmediğiniz sürece asla buradan hareket etmeyecektir . Bu noktada, bakiyeniz, kârlar hariç olmak üzere, yeni ölçekli bakiyenizin -%5'i olarak güncellenecektir.

Akıllı Düşüş, yatırımcılarımıza daha iyi fiyatlandırma koşulları, zaman sınırlaması olmaması, daha hızlı ölçeklendirme ve daha hızlı kar bölüşümü ölçeklendirmesi dahil olmak üzere daha önemli avantajlar sunar.

Örnek

Diyelim ki 100.000$’lık bir Akıllı Anında Hesap ile başlıyorsunuz .

Kimlik bilgilerinizi ilk aldığınızda, çekilişiniz (maksimum kayıp) -%10'da Statik olacaktır (bu durumda 90.000$).


Hesabınızda %5 kazanç elde ettiğinizde (100.000$ üzerinden %5 kazanç 5000$ olur, dolayısıyla hesabınızda artık 105.000$ olur).

Daha sonra çekim miktarınız başlangıç ​​bakiyenizin (95.000$) %5 altına güncellenecektir. Bu bundan sonra asla buradan ayrılmayacak.

Bu %5'lik düşüşün bir daha ASLA bu noktadan hareket etmeyeceğini, bu durumun riskimizi azaltmamıza ve bu avantajları size zaman sınırlaması olmadan, daha düşük fiyatlara, daha büyük kar bölüşmeleri, daha hızlı ölçeklendirme ve daha fazlasına aktarmamıza izin vereceğini unutmayın!


Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? InstantFunding’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

InstantFunding Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!










No comments

Powered by Blogger.