Header Ads

InstantFunding: Ölçeklendirme, Ticaret Spreadleri, Komisyonları ve Ücretleri





Ölçeklendirme

Potansiyel kârınızı artırmak için size hesabınızı ölçeklendirme fırsatı sunuyoruz. Ölçeklendirmeye hak kazanabilmek için öncelikle hesabınızda minimum %10 kazanç sağlamanız gerekir.


Ölçeklendirme, hesabın başlangıç ​​bakiyesinin %5'inin kullanılmasını içerir, kalan kâr ise sizin elinizde kalır. Bu, riski en aza indirirken hesabınızı büyütmeye devam etmenizi sağlar.



Örneğin, 100.000 dolarlık bir hesapta. %10 kazanç (10.000$) elde ederseniz hesabınızı 200.000$’a ölçeklendirebilirsiniz. Ölçeklendirme yaparken hesabınızdaki %10 kazancın %5'ini kullanırız. Bu örnekte, ölçeklendirme için 5.000 ABD doları kullanılacaktır ve kalan kâr size ait olacaktır.


Kontrol panelinizdeki düğmeyi kullanarak hesabınızı ölçeklendirebilirsiniz. Hesabınız uygunsa ve tüm işlemler kapalıysa bu, ana ekranınızda görünecektir.

Akıllı hesap sahipleri, 1.600.000 ABD Dolarına (Zorluk) ve 1.280.000 ABD Dolarına (Anında) kadar ölçeklenebilir veya potansiyel büyüme için yeterli alan sağlayabilir.


Ticaret Spreadleri, Komisyonları ve Ücretleri


Ticaret maliyetlerimizin piyasadaki en rekabetçi maliyetlerden biri olmasını sağlamak için ThinkMarkets ile ortaklık kurduk. Yatırımcıların her zaman ticaret stratejilerini optimize etmenin yollarını aradıklarını biliyoruz , bu nedenle ücretlerimizi düşük tutmak için adımlar attık.

Veri ücreti ihtiyacını ortadan kaldırdık , böylece herhangi bir ek maliyet olmadan ticaretinize odaklanabilirsiniz. MT4 ve MT5 için RAW FX Piyasaları sunuyoruz , diğer tüm piyasalar Standarttır.

MT’de bunlar ThinkMarkets’te “x” olarak gösterilecektir.

RAW hesaplarındaki Think Markets komisyonları ve spreadleri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız lütfen ThinkMarkets’ın web sitesini ziyaret edin .




Yarışma bir Demo Hesabında mı ve Yarışmadan Kazandığım Karları Çekebilir miyim?



Yarışma sürecimiz, herhangi bir finansal risk olmadan ticaret becerilerinizi değerlendirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Mücadele hesaplarımız gerçek zamanlı piyasa koşullarını kopyalayarak gerçek bir ticaret ortamı deneyimlemenize olanak tanır. Ancak, ticaret yeterliliğiniz doğru bir şekilde değerlendirilse bile, mücadele sırasında kazandığınız kârları geri çekemeyeceğinizi aklınızda bulundurmanız önemlidir.


Mücadeleyi geçtikten sonra size bir Demo Hesabı verilecek ve bu hesap, işlemleri dahili risk yönetimimize gönderecektir. ‘Tüm yatırımcıları canlı piyasaya mı koyuyoruz?’ başlığı altında daha fazlasını okuyabilirsiniz. Bir hesap kâr ettiğinde gerçek para ödüyoruz.


Hazır olduğunuzda ödemenizi Kontrol Panelinden talep edebilirsiniz. Bu, RISE aracılığıyla ödenecektir. Talep ettikten sonraki 24 saat içinde RISE’a nasıl katılacağınıza ilişkin talimatları içeren bir e-posta alacaksınız.



İyi Risk Yönetimini Nasıl Gösterirsiniz?


Değerlendirmelerindeki kâr hedefine başarılı bir şekilde ulaşan yatırımcılara, bir ticaret hesabı verilmeden önce, risk yönetimi ekibimiz tarafından işlemlerinin bir değerlendirmesinden geçilmelidir. Uygun ticari risk yönetimine uyulmadığına dair herhangi bir kanıt bulunursa, hesabı durdurma hakkımızı saklı tutarız. (Bu yalnızca aşırı durumlarda geçerlidir)

Maksimum kaldıraçta sınırlı sayıda işlem yaparak kâr hedefine ulaşmak, doğru risk yönetimine dair yeterli kanıt sağlamaz.

Bir işlem, platformumuzda tek bir işlem yerine, aynı piyasada aynı anda gerçekleştirilen birden fazla işlemden veya benzer girişlerden oluşabilir.

Yatırımcılara genel olarak şüphe avantajı sunsak da, bireylerin değerlendirme ücretlerinin kaybını kabul etmeye ve değerlendirme aşamalarını hızlı bir şekilde geçmek için aşırı kaldıraçlı işlemlere girişmeye istekli olduğu durumları gözlemledik. Bu kişilerin gerçek parayla işlem yapmalarına izin vermek, önemli kayıplara neden olacak ve başarılı yatırımcılarımıza olağanüstü araçlar sağlamaya devam etme yeteneğimizi azaltacaktır.



Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? InstantFunding’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

InstantFunding Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!









No comments

Powered by Blogger.