Header Ads

FundingTraders Funded hesabından ne kadar kazanabilirim?

 FundingTraders Funded hesabından ne kadar kazanabilirim?



Sınırsız | Kazanç potansiyeliniz, finanse edilen hesaplardaki performansınıza bağlıdır. Ne kadar iyi performans gösterirseniz o kadar fazla ödeme alırsınız!

Her ay tutarlı bir şekilde 2.000$ tutarında ödeme alan yatırımcılarımız var.
​Bir yatırımcıya ayrıca tek bir ödemede 20.000$'ın biraz üzerinde ödeme yapıldı. Sınır gökyüzü!

Bu büyük ölçüde deneyim seviyenize, risk toleransınıza ve ticaret stratejinize bağlıdır. Performansınızı artırmak için gerekli araçları ve kaynakları size sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Sunduğumuz her şeyden yararlanın! Discord topluluğuyla, özel ticaret ekibimizle etkileşime geçin ve 20 yılı aşkın süredir Wall Street'te çalışan CEO'muz Stan ile arada bir sohbet edin. Finanse edilen bir yatırımcı olduğunuzda, piyasalarda uzun vadeli başarı elde etmeniz için en iyi şansı vermek üzere sizi kanatlarımızın altına alıyoruz.

Adanmışlık, disiplin ve öğrenmeye bağlılıkla programımızla finansal özgürlüğe ulaşma potansiyeline sahipsiniz.

FundingTraders'la ne kadar süreyle işlem yapabilirim?

İşlenmemiş Elmaslar | Funding Traders olarak, değerlendirme sürecimizi geçerek mükemmel bir yatırımcı olma potansiyeline sahip olduğunu kanıtlamış yatırımcılarla çalışmak istiyor.

CEO'muz Stan'in onlara "İşlenmemiş elmaslar" demeyi sevdiği gibi.

Başarılı fonlanan yatırımcılarımıza büyüme için en iyi ortamı sağlamak amacıyla ilişkilerimizi aktif olarak geliştiriyor. Onları tanıyoruz, onlarla ticaret konuşuyoruz ve bir sonraki seviyeye nasıl ulaşabilecekleri konusunda birbirimizden fikir alışverişinde bulunuyor!

Tek seferlik tüccarlar istemiyoruz. Tutkulu ve olabilecekleri en iyi tüccar olma arzusunu taşıyan yatırımcılar istiyor.

İşlenmemiş bir elmassanız, Funding Traders sizin için uygun firmadır. Finansmanı aldıktan sonra ticaret ekibimizle iletişime geçin!

Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Funding Traders’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

Funding Traders Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.