Header Ads

Funded Trader- 1 Fazlı Kar Hedefleri Nedir?

 Kâr Hedefi (1 Adım)





Özsermayeniz değil hesap bakiyeniz, başlangıç ​​hesap bakiyenize göre %10 kâra ulaşmalıdır. Bu %10'luk kar hedefine ulaşıldığında tüm pozisyonların kapatılması gerekmektedir. Bu kural, yatırımcılarımızın zaman baskısı olmaksızın tutarlı kar elde edebilmelerini sağlayan önemli bir kriter görevi görmektedir. Bu kâr hedefine ulaşarak pazarda en iyi performansı gösterme yeteneğinizi sergilersiniz. ​ Özet
​10 % | Hesap bakiyesi (özsermaye değil), başlangıç ​​hesap bakiyesine göre %10 kâra ulaşmalıdır. Tüm pozisyonlar kapatılmalıdır.

Eski. Başlangıç ​​Hesap Bakiyesi = 100.000$

Kâr Hedefi = 10.000$

Maksimum Günlük Kayıp (1 Adım)

FundingTraders'ta risk yönetimi birinci önceliktir ve Maksimum Günlük Kayıp kuralımız, ticari sermayemizi korumak için tasarlanmıştır. Finansal istikrarı korumak için maksimum günlük kayıp limitini %4 olarak uyguluyoruz. Bu, mevcut özsermayenizin, başlangıç ​​gününün özsermayesine göre başlangıç ​​bakiyesinin -%4'ünün altına düşmemesi gerektiği anlamına gelir. Örneğin, başlangıç ​​bakiyesi 100.000 Dolar ve başlangıç ​​günü özsermayesi 107.000 Dolar ise, maksimum günlük zarar 103.000 Dolar olarak belirlenmiştir.

Maksimum Günlük Kayıp kuralını sıkı bir şekilde uygulayarak sermayenizi koruyabilir ve sürdürülebilir bir ticaret yaklaşımı sergileyebilirsiniz. Risk yönetimine olan bağlılığımız, FundingTraders topluluğunun değerli bir üyesi olarak stratejik karar almaya odaklanarak ve uzun vadeli başarıya ulaşarak piyasalarda güvenle gezinmenizi sağlar.


Özet :

%4 | Mevcut özsermaye, başlangıç ​​gününün özsermayesine göre başlangıç ​​bakiyesinin -%4'üne ulaşmamalıdır.

Eski. Başlangıç ​​Bakiyesi = 100.000$

Başlangıç ​​Bakiyesinin %4'ü = 4.000 Dolar
Başlangıç ​​Günü Özsermayesi = 107.000 Dolar
Maks. Günlük Kayıp = 103.000$

Kaydedilen yeni bir en yüksek bakiye tespit edilene kadar mevcut özsermayenin 103.000 $'a düşmemesi gerekiyor.

Maksimum Kayıp (1 Adım)

Maksimum Kayıp kuralı, risk yönetimi yaklaşımımızın temel taşıdır. Hesap bakiyeniz arttıkça sermayemizi korumak için bir takip mekanizması uyguluyoruz. Bu kural, mevcut özsermayenizin, kaydedilen en yüksek hesap bakiyesine göre başlangıçtaki hesap bakiyesinin -%5'inin altına düşmemesi gerektiğini belirtir. Örneğin, ilk hesap bakiyesi 100.000 ABD Doları ve kaydedilen en yüksek bakiye 106.000 ABD Doları ise, maksimum toplam zarar 101.000 ABD Doları ile sınırlıdır.

Takip özelliği, hesap bakiyeniz büyüdükçe maksimum zarar limitinin buna göre ayarlanmasını sağlar. Bu kurala bağlı kalarak, pürüzsüz bir özsermaye eğrisine sahip olurken aynı zamanda kayıplarınızı kontrol etme yeteneğinizi sergilersiniz.


Özet :

%5 | Mevcut özsermaye, kaydedilen en yüksek hesap bakiyesine göre ilk hesap bakiyesinin -%5'ine ulaşmamalıdır. Hesap bakiyesi arttıkça
bu

Eski. İlk Hesap Bakiyesi: 100.000 $
İlk Hesap Bakiyesinin %5'i: 5.000 $
Kaydedilen En Yüksek Bakiye: 106.000 $

Maks. Genel Zarar: 101.000$

Minimum İşlem Günleri (1 Adım)

FundingTraders olarak bazı yatırımcıların daha düşük zaman diliminde alım satım stratejileri uyguladıklarını biliyoruz. Minimum işlem günümüz, 5 bin ila 100 bin dolar arası hesap boyutlarına sahip söz konusu türdeki yatırımcılara hitap etmek için 1 olarak ayarlandı. Bu gereksinimi karşılamak için yatırımcıların en az 1 işlem günü süren bir işlem yapmaları gerekir. Her işlem günü, işlemin açıldığı andan itibaren sayılır.

200 bin dolar, 300 bin dolar ve 500 bin dolarlık hesaplar için minimum işlem günü sırasıyla 7, 14 ve 20'dir.

Özet:

Min. 5.000 - 100.000 $ arası hesap boyutları için 1. Ticaret Günü.

Min. İşlem Günü:

  • 200 bin dolarlık hesap boyutu için 7

  • 300 bin dolarlık hesap boyutu için 14

  • 500 bin dolarlık hesap boyutu için 20

    Zararı Durdurma Gereksinimi (1 Adım)

Yatırımcıların, otomatik risk yönetimi için EA'ların/botların kullanımı da dahil olmak üzere çeşitli risk yönetimi stratejilerine sahip olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, yatırımcıların tercih ettikleri risk azaltma stratejisini uygulamak için ihtiyaç duydukları esnekliğin bilincinde olarak, zorunlu bir zararı durdurma emri dayatmıyor.

Bununla birlikte, zararı durdurma emirleri zorunlu olmamakla birlikte, tüm yatırımcılarımıza, işlemleri için zararı durdurma emri vermeyi düşünmelerini önemle tavsiye ederiz. Zararı durdur emirleri, temel güvenlik önlemleri olarak hareket ederek potansiyel kayıpların sınırlandırılmasına ve ticari sermayemizin korunmasına yardımcı olur. Zararı durdur emirlerini ticaret rutininize dahil ederek, riski etkili bir şekilde yönetebilir ve ticaret sonuçlarınızın genel istikrarını artırabilirsiniz.

Zararı durdur emirlerini kullanma kararı isteğe bağlı kalsa da, ticaret deneyiminizi optimize etmek ve finansal hedeflerinize güvenle ulaşmak için risk yönetiminin en iyi uygulamalarını benimsemenizi öneririz.

Özet:

Hayır | Birçok yatırımcının risk yönetimi otomasyonu için EA'ları/botları kullanması nedeniyle, zararı durdurma emrine ihtiyacımız yok.

Ancak her zaman zararı durdurma emri vermenizi önemle tavsiye ederiz.

Ticaret Kaldıracı (1 Adım)

FundingTraders olarak, farklı araçlara göre uyarlanmış çeşitli alım satım kaldıraç seçenekleriyle yatırımcıları güçlendirmenin önemine inanıyoruz. Varlık sınıfına bağlı olarak kaldıraç oranlarımız, özel işlem ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde değişir:

  • Döviz: 1:100'e kadar

  • Endeksler/Altın: 1:50'ye kadar

  • Kripto: 1:5'e kadar


    Bu kaldıraç oranlarının önceden haber verilmeksizin değiştirilebileceğini lütfen unutmayın. En son yatırım koşulları ve kaldıraç teklifleri hakkında bilgi sahibi olmak için platformumuzu risksiz bir şekilde keşfetmenize olanak tanıyan ücretsiz deneme hesabımızı kontrol etmenizi öneririz.

    Özellikle FX üzerindeki 1:100 kaldıracımız, scalper'ları ve günlük trader'ları desteklemede çok önemli bir rol oynuyor. Gün içi fiyat hareketlerinden etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlar. Hesap bakiyelerine göre daha büyük pozisyonları kontrol edebilme yeteneği sayesinde yatırımcılar, kısa vadeli işlemlerde potansiyel kar maksimizasyonu fırsatlarını yakalayabilirler.

Özet:

1:100'e kadar | Kaldıraç farklı araçlara göre değişir:

Döviz - 1:100

Endeksler/Altın - 1:50

Kripto - 1:5


Bu, önceden haber verilmeden değişebilir. Ücretsiz deneme
hesabındaki

FX'te 1:100 kaldıraç, gün içi hareketlerden yararlanarak scalping yapanların ve günlük tüccarların güçlendirilmesine yardımcı olur.

Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Funding Traders’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

Funding Traders Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.