Header Ads

Funding Traders: Hesap Ölçeklendirme ve Multi Profil

 

Finanse edilen hesabımı nasıl ölçeklendirebilirim?




FundingTraders , en başarılı ve sürekli kâr eden yatırımcılarımızı hesap ölçeklendirme fırsatlarıyla ödüllendirmeye inanıyor. Ölçeklendirme planını, yatırımcıların büyümesini desteklemek ve ticaret becerilerini sergiledikleri için onlara daha büyük tahsisatlar sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Ölçeklendirme Planının Temel Bileşenleri:

  1. %25 Artış: Hesap boyutunuzdaki her artış, başlangıçtaki hesap bakiyenize göre hesaplanır.

  2. Her 3 Ayda Bir: Ölçeklendirmeye hak kazanmak için yatırımcıların üç aylık sürekli bir süre içinde kilometre taşlarına ulaşması gerekir. Bu üç ay ardışık olmalıdır.

  3. %10 Kâr: Yatırımcıların birbirini takip eden üç ay boyunca ilk hesap bakiyelerinin en az %10'u kadar toplam kâr elde etmeleri gerekmektedir.

  4. 2/3 Ay Kârlı: Yatırımcılar birbirini izleyen üç aydan en az ikisinde kârlılığı korumalıdır.

Ölçeklendirme planımız, ticaret becerilerini ve kârlılığını sürekli olarak sergileyen yatırımcıları tanımak ve ödüllendirmek için tasarlanmıştır. En iyi yatırımcılarımıza FundingTraders topluluğu içinde hesaplarını büyütme ve başarılarını sürdürme fırsatları sunmayı amaçlıyoruz.

Özet:

%25 Artış | Her 3 Ayda Bir | %10 Kâr | 2/3 Ay Kârlı ​FundingTraders
olarak ​Ölçeklendirme planı aşağıdaki gibidir: ​- %25 Artış: Her artış ilk hesaba dayanmaktadır bakiye ​- 3 ayda bir: Bunlar ardışık aylar olmalıdır ​- %10 Kâr: Ardışık 3 ay içinde, yatırımcı toplam %10 kâr elde etmelidir ​- 2/3 Ay Kârlı: Ardışık 3 aydan 2/3'ü aylar kârlı olması lazım.

Birden fazla Profil olabilir mi?


Çoklu Profil Yasağı: Kullanıcıların platformumuzda yalnızca bir profil sahibi olmasına izin verilir. Aynı ad, benzer ad veya başka bir kişinin adı altında birden fazla profil oluşturmaya yönelik tüm girişimler, potansiyel olarak sahtekarlık veya şüpheli etkinlik olarak işaretlenecektir. Bu tür eylemler, kötüye kullanım olarak kabul edilirse hesabın feshedilmesine yol açabilir.

Bu önlemi platformumuzun bütünlüğünü korumak ve her türlü dolandırıcılık faaliyeti riskinden kaçınmak için alıyoruz.

Hesap Kurtarma ve Destek: Bir yatırımcının hesabına erişimini kaybetmesi durumunda, hesap kurtarma için bir mekanizma sağlıyoruz. Yatırımcılar, şifre sıfırlama veya hesap erişimi konusunda yardım için kontrol panelinden veya Discord topluluğumuzdan bir destek bildirimi gönderebilirler.

Amacımız, erişim sorunlarıyla karşılaşabilecek yatırımcılara destek sunarken güvenli ve adil bir ticaret ortamı sağlamaktır. Bu politikalara bağlı kalarak sistemin kötüye kullanılmasını önleyebiliriz.

Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Funding Traders’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

Funding Traders Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.