Header Ads

Güncellenen Funding Pips İncelemesi Geldi: Göz Atın!


Merhaba arkadaşlar. Bu sefer sizler için güncellenmiş bir inceleme daha hazırladık.  
Sektördeki en iyi özel ticaret firmalarından biri olan  
Funding Pips'in güncellenmiş incelemesine sahibiz. Mükemmel itibarlarıyla tanınırlar ve küresel çaptaki yatırımcılara gerçekten cazip özellikler sunarak sürekli olarak çok fazla ilgi çekerler.

Güncellenen Funding Pips İncelemesi Geldi!

Sizden kim olduklarını bilmeyenler için, Ağustos 2022'de kurulan ve merkezi BAE, Dubai'de bulunan köklü bir yatırım şirketidir. Yatırımcılara üç finansman programı arasında seçim yapma olanağı sunarlar: tek adımlı, iki adımlı ve üç adımlı değerlendirme.

Gelin, bu finansman programlarına ve dünya çapındaki yatırımcıların uyması gereken bazı ticaret hedeflerine ve düzenlemelere hemen göz atalım.

Fonlama Pips Fonlama Programları

Funding Pips,  yatırımcılarına üç benzersiz fonlama programı seçeneği sunmaktadır:

  • Tek Adımlı Değerlendirme
  • İki Adımlı Değerlendirme
  • Üç Adımlı Değerlendirme

Bu üç programın da daha yüksek esneklik sunmak ve topluluk içindeki farklı ticaret stilleri ve risk iştahlarına hitap etmek için tasarlandığını unutmayın. Ayrıca, tutarlı bir şekilde karlı ve disiplinli yatırımcılar için tasarlanmıştır.

Tek Adımlı Değerlendirme

Tek adımlı değerlendirmeyle başlayalım. 

Tek adımlı değerlendirmede, hesap büyüklükleri enstrümanınıza bağlı olarak 5.000 dolardan 100.000 dolara kadar, kaldıraç ise 1:50'ye kadar çıkabiliyor.

  • Değerlendirme aşamasında yatırımcıların günlük maksimum %4 zarar veya toplam maksimum %6 zarar sınırını aşmadan kar hedeflerine ulaşmaları gerekmektedir.

İki Adımlı Değerlendirme

Şimdi, iki adımlı değerlendirmeye bir göz atalım. Hesap büyüklükleri, enstrümanınıza bağlı olarak 1:100'e kadar kaldıraçla 5.000$'dan 100.000$'a kadar değişmektedir.

  • Birinci aşamada %8'lik bir kar hedefiniz var ve ikinci aşamada kar hedefi %5'tir. Aynı kayıp limitleri günlük %5'lik bir kayıp ve genel olarak %10'luk bir kayıp limiti için geçerlidir.

Aşamaların hiçbirinde maksimum işlem günü gereksinimi yoktur, ancak fonlanmış bir hesap için hak kazanmak için en az üç gün işlem yapmanız gerekir. Amaç fonlanmış statüden geçmektir.

Adım Adım Değerlendirme

Son olarak, üç aşamalı değerlendirme, 1:50'ye kadar kaldıraçla 10.000 dolardan 100.000 dolara kadar değişen hesap büyüklükleri sunuyor.

  • Kar hedefi her üç fazda da tutarlı bir şekilde %5'tir. Günlük %4'lük bir kaybı aşamaz veya genel %6'lık bir kayıp sınırını aşamazsınız.

Aşamaların hiçbiri için maksimum işlem günü gereksinimi yoktur, ancak bir sonraki aşamaya geçmek için en az üç gün işlem yapmalısınız. Finanse edilmiş duruma kadar gelirseniz, yatırımcılar tamamen finanse edilmiş bir hesaba erişebilir. 

Funding Pips'i diğer emlak şirketlerinden ayıran nedir?

Funding Pips'i diğer prop firmalarından ayıran şey   , birçok harika özelliğe sahip üç farklı fonlama programıdır. Farklı işlem stillerine ve tercihlerine hitap ederler. Ölçekleme planı, yatırımcıların sıcak koltuk programı aracılığıyla %100'e kadar kar payları ve aylık maaş elde etmelerini sağlar. Ayrıca çok rekabetçi değerlendirme fiyatlarına sahiptirler.

Ayrıca,  Funding Pips,  ortak broker markalarıyla işlem yapmamasıyla da öne çıkıyor. Bunun yerine, en iyi simüle edilmiş gerçek piyasa işlem koşullarından bazılarını sunmasıyla tanınan birinci sınıf bir likidite sağlayıcısıyla ortaklık kuruyorlar. Funding Pips,  hepsi harika özelliklere, kullanıcı dostu arayüzlere ve çeşitli işlem stratejileriyle uyumluluğa sahip olan MatchTrader, cTrader veya TradeLocker'da işlem yapma esnekliği sunuyor.

Funding Pips'in bir diğer iyi yapılmış özelliği de   işlem panosudur. Pano, yatırımcıların ilerlemelerini takip etmelerini sağlayan kapsamlı bir araçtır. Yatırımcılara finansal piyasalarda güvenle gezinmeleri ve işlem hedeflerine ulaşmaları için gerekli araçlar ve içgörüler sağlama konusundaki kararlılıklarını yansıtacak şekilde üzerinde çalışıp onu geliştiriyorlar.

No comments

Powered by Blogger.