Header Ads

Funding Pips FundingPipsX: Yeni 2 Adımlı Değerlendirme

 Funding Pips  , yeni 2 adımlı bir değerlendirme süreci sunan son programı FundingPipsX'i paylaştı. Bu program, yatırımcılara fonlu yatırımcı olma yolunda daha akıcı ve ödüllendirici bir yol sağlayacak. FundingPipsX'in tanıtımıyla birlikte şirket, daha rekabetçi ve cazip bir değerlendirme sunmayı amaçlıyor.

FundingPipsX programının öne çıkan özelliklerinden biri, yatırımcıların kazançlarını istedikleri zaman çekmelerine olanak tanıyan "İsteğe Bağlı Ödemeler" seçeneğidir. Ek olarak, yatırımcılar %80 kar paylaşımından yararlanacaktır.  Funding Pips  ayrıca eski fiyatı üzerinden 100.000$'lık değerlendirme sunuyor ve bu, potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak isteyen yatırımcılar için daha da cazip bir fırsat haline geliyor.

Funding Pips, yeni 2 adımlı değerlendirme sürecini tanıtan son programı FundingPipsX'i paylaştı.

Funding Pips FundingPipsX: Yeni 2 Adımlı Değerlendirme

Hem 1. Aşamada hem de 2. Aşamada, yatırımcıların fon almaya hak kazanmak için belirli işlem koşullarında gezinmeleri gerekir. 1. Aşamada, yatırımcıların %8'lik maksimum kayıp limiti ve %4'lük maksimum günlük kayıp limiti ile %10'luk bir kar hedefine ulaşması gerekir. Bu aşama için kaldıraç 1:50 olarak belirlenir ve yatırımcıların en az üç gün işlem yapması gerekir. 2. Aşamada aynı maksimum kayıp ve günlük kayıp limitleri korunur, ancak yatırımcıların yine 1:50'lik kaldıraç ve üç günlük minimum işlem süresi ile %8'lik bir kar hedefine ulaşması gerekir.

Yatırımcılar değerlendirme aşamalarını başarıyla tamamladıklarında, minimum işlem günü gereksinimi olmadan işlem yapabilecekleri fonlu aşamaya girerler. Bu aşamada, maksimum günlük kayıp %4'te kalır ve genel maksimum kayıp %8'dir, ancak kar hedefleri yoktur. Bu, yatırımcıların yalnızca işlem performanslarını sürdürmeye ve talep üzerine ödemelerin ek avantajıyla piyasa fırsatlarından yararlanmaya odaklanmalarını sağlar.

Funding Pips'in  yeni FundingPipsX programı, rekabetçi hüküm ve koşullarıyla geniş bir yelpazedeki yatırımcıyı cezbedecek ve esneklik, yüksek kar payları ve elde edilebilir değerlendirme kriterlerinin benzersiz bir karışımını sunacak. Şirket, yatırımcıları bu yeni fırsattan yararlanmaya ve gelecek vaat eden bir ticaret yolculuğuna çıkmak için değerlendirmelerini satın almaya davet ediyor.

Firma Hakkında

Funding Pips  , yatırımcıların profesyonel yolculuklarında önemli değerlendirme aşamalarından geçtiğine inanır. Yatırım yeteneklerini değerlendirmek ve finansman zorluklarının üstesinden gelmede destek sağlamak için, yatırımcıların önemli sermaye almaya hak kazanacakları fonlu bir aşamanın takip ettiği üç benzersiz program geliştirdiler.

No comments

Powered by Blogger.