Header Ads

Alpha Capital Group Önemli Güncellemeleri – Yatırımcılar için Daha Fazla Esneklik!

Alpha Capital Group,  kullanıcı geri bildirimlerine dayanarak ticaret deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan dört büyük güncellemeyi duyurdu. Değişiklikler belirli tarihlerde yürürlüğe girerek yatırımcılara gelişmiş esneklik ve seçenekler sunuyor. İşte önemli güncellemeler:

Alpha Capital Group Önemli Güncellemeler


Alpha Capital Group Önemli Güncellemeler!

  • Martingale Kuralının Kaldırılması 

Kullanıcı önerilerine yanıt veren  Alpha Capital Group ,  Martingale kuralını kaldırarak Martingale ticaret stratejileri üzerindeki kısıtlamaları kaldırdı. Yatırımcılar artık bu stratejileri herhangi bir sınırlama olmaksızın kullanabilirler.

  • cTrader Ticaret Platformu

Alpha Capital Group,  MetaTrader5'in yanı sıra yeni bir ticaret platformu seçeneği olarak cTrader'ı tanıttı. Bu platform, manuel yatırımcılara güvenilir bir arayüz, gelişmiş piyasa analiz araçları ve güçlü risk yönetimi özellikleri sunmayı amaçlamaktadır. 

  • Ham Spread Hesap Seçenekleri 

Yatırımcılar artık kendi ticaret tarzlarına ve stratejilerine uygun hesap türlerini seçme esnekliğine sahip. İster kısa vadeli bir scalper, ister uzun vadeli bir swing yatırımcısı olun,  Alpha Capital Group,  bireysel tercihlere uyacak şekilde uyarlanmış ham spread hesap seçenekleri sunar. Bu geliştirme 5 Şubat'tan itibaren kullanıma sunulacak.

  • Mikro Lot Ekleme 

5.000$'lık hesapların piyasaya sürülmesinin ardından yoğun talebe yanıt veren  Alpha Capital Group  , mikro lotları uygulamaya koydu. Yatırımcılar artık ortak komisyoncu ACG Markets'te 0,01 lot kadar küçük bir lotla değerlendirmelere katılabiliyor ve bu da işlem boyutlarında daha fazla ayrıntı düzeyi sağlıyor.

Bu değişiklikler,  Alpha Capital Group'un  topluluğunu dinleme ve her türden yatırımcı için ticaret ortamını iyileştirme konusundaki kararlılığını yansıtıyor. Destek ortamı geliştikçe  Alpha Capital Group,  kullanıcı tabanının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uyum sağlayarak ön planda olmaya devam ediyor.

Firma Hakkında

Alpha Capital Group  , 2 Kasım 2021'de kurulmuş, Alpha Capital Group Limited yasal adına sahip tescilli bir ticaret şirketidir. Londra, Birleşik Krallık'ta bulunmaktadır ve CEO George Kohler tarafından yönetilmektedir.  Alpha Capital Group,  yatırımcılara kendi ACG Markets komisyonculuğunu geliştirirken iki adımlı tek bir değerlendirme arasında seçim yapma fırsatı sunuyor. 

No comments

Powered by Blogger.