Header Ads

Alpha Capital Group & cTrader

 

Alpha Capital Group  Bu, firmanın önceki iletişimlerinde bu entegrasyonun ipucunu vermesiyle aylarca süren bir beklentinin ardından geldi. Platform 15 Şubat'ta yayına giren ve yatırımcılara alım satım faaliyetleri için MetaTrader5 ve cTrader arasında seçim yapma olanağı sunacak.

Üstelik bu yeni ekleme, yatırımcılara MetaTrader5 ve cTrader arasında seçim yapma seçeneği sunarak çok varlıklı forex ve CFD ticareti için çok çeşitli özellikler sunuyor. cTrader, zengin grafik yetenekleri, gelişmiş emir türleri, seviye II fiyatlandırma ve hızlı giriş ve yürütme dahil olmak üzere etkileyici bir araç dizisine sahiptir.

Ayrıca platformun kullanıcı arayüzü, gelişmiş arka uç teknolojisine kusursuz bir şekilde bağlanarak masaüstü, web ve mobil cihazlarda kusursuz bir ticaret deneyimi sağlar.

Alpha Capital Group & cTrader – En Yeni İşlem Platformu Yakında Yayında!


Alpha Capital Group & cTrader – En Yeni İşlem Platformu Yakında Yayında!

Ayrıca, manuel yatırımcılar için cTrader, sezgisel bir arayüzü gelişmiş piyasa analizi ve risk yönetimi araçlarıyla birleştiren güvenilir ve kullanıcı dostu bir platform olmayı amaçlamaktadır. Dikkate değer özellikleri arasında, çalışma alanında ayrılabilen ve hareket ettirilebilen sınırsız izleme listeleri, ayrıntılı sembol bilgileri ve canlı duygu verileri yer almaktadır. Yatırımcılar ayrıca bir dakikadan bir aya kadar değişen 54 zaman diliminde Şamdanlar, Çubuk, HLC, Çizgi, Heikin, Noktalar, Renko ve daha fazlasını içeren çok çeşitli grafik türlerinden yararlanabilirler. Ek olarak platform, 60'ın üzerinde teknik analiz göstergesi, çizgi ve osilatörün yanı sıra pip değeri, komisyon maliyeti ve gerekli marj gibi sipariş hacimlerine ilişkin değerli bilgiler sağlar.

cTrader, gelişmiş Kâr Al ve Zararı Durdur seçeneklerinin yanı sıra, sürükle-bırak ve tek tıklamayla alım satım yoluyla kesintisiz yürütmeye olanak tanıyan grafik alım satım işlevselliğiyle alım satım deneyimini daha da geliştirir. Bununla birlikte, cTrader'ın piyasaya sürülmesiyle  Alpha Capital Group,  yatırımcılara toplumun farklı ihtiyaçlarını karşılayan kapsamlı ve etkili bir manuel ticaret platformu sunmayı amaçlıyor.

Firma Hakkında

İşte firmayla ilgili bazı ilginç gerçekler:

  • Sıfır Komisyon Ücreti
  • Maksimum İşlem Süresi Yok
  • Ölçeklendirme Planı
  • İki Haftalık Ödemeler
  • %80 Kâr Payı
  • Gecelik ve Hafta Sonu Tutmaya İzin Verildi
  • Haber Ticaretine İzin Verildi
  • Dengeye Dayalı Düşüş

No comments

Powered by Blogger.