Header Ads

Blue Guardian Yeni Özellik - Hesap İzleme!

 

Blue Guardian,  yakın zamanda tanıttıkları bu heyecan verici yeni özellik hakkında sizi bilgilendirmekten mutluluk duyuyor. Blue Guardian, daha da fazla kolaylık sağlamak ve ticari hesaplara kesintisiz erişim sağlamak amacıyla  son teknoloji ürünü bir hesap izleme sistemi başlattı. Deneyiminizi geliştirmek ve size daha da fazla kolaylık sağlamak için, 30 günlük hareketsizlik süreniz sona ermeden beş gün önce size bir hatırlatma e-postası gönderecek bir hesap izleme sistemi uyguladılar.

Mavi Muhafız Yeni Özellik

Lütfen, hesabınızı oluşturduğunuz ve size e-postayla gönderdiğiniz andan itibaren hareketsizlik kuralının geçerli olduğunu unutmayın. 30 günde en az bir işlem yapmamak, hesabınızın ağır bir şekilde ihlal edilmesiyle sonuçlanacaktır.

Firma, ticaret hesabınıza erişimi sürdürmenin önemini anlıyor. Bu yeni özellik, ticaret deneyiminizi mümkün olduğunca sorunsuz hale getirecek. Bu, hesabınızın aktif kalmasını sağlamaya yardımcı olacaktır ve beklenmedik ihlaller konusunda endişelenmenize gerek kalmayacaktır.

Bu yenilikçi hesap izleme sistemi,  Blue Guardian'ın  müşterilerine ve onların ticaret başarısına olan bağlılığının altını çiziyor. Bu, şirketin hizmetlerini sürekli olarak iyileştirme ve yatırımcılara ticaretin dinamik dünyasında başarılı olmak için ihtiyaç duydukları araçları sağlama konusundaki kararlılığının bir kanıtıdır. Yatırımcılar, hareketsizlik kuralı hakkında zamanında hatırlatmalar alarak hesaplarının herhangi bir sorun veya beklenmedik ihlal olmadan aktif kalmasını sağlayabilir.

Blue Guardian  yatırımcıları artık bu proaktif hesap izleme sistemi sayesinde hesaplarının güvende olduğunu bilerek gönül rahatlığı yaşayabilirler. Bu yeni özellik sayesinde hareketsizlik nedeniyle hesap ihlalleri endişesi duymadan ticaret stratejilerine ve fırsatlarına odaklanabilirler.

Firma Hakkında

Blue Guardian  , Haziran 2019'da kurulmuş tescilli bir ticaret şirketidir. Eylül 2021'de halka açıldı. Daha sonra yatırımcılara %85 kar bölüşümü ile dengede 2.000.000 $'a kadar sermaye ile çalışma şansı sunmaya başladılar. Broker olarak Eightcap ve Purple Trading Seychelles ile ortaklık kuruyorlar.



Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Blue Guardian’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

Blue Guardian Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.