Header Ads

Blue Guardian Yeni Ödeme Yöntemi – Riseworks.io

 

Blue Guardian,  12 Ocak Cuma gününden itibaren ödeme yöntemi olarak Riseworks.io ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.  Bu yeni entegrasyon , Riseworks.io aracılığıyla kesintisiz ve otomatik bir sistem sunarak hem Blue Guardian hem de yatırımcıları için ödeme deneyiminde devrim yaratacak  . Platform, verimliliği ve hızı artıracak, daha kullanıcı dostu ve hızlı bir para çekme süreci sağlayacak.

Blue Guardian'a katılan yatırımcılar   artık ödemelerini doğrudan Riseworks hesaplarına alacaklar. Entegrasyon, yatırımcıların fonlarını doğrudan banka hesaplarına veya kripto cüzdanlarına çekmelerine olanak tanıyarak rahatlığı daha da artırıyor.

Blue Guardian, 12 Ocak Cuma gününden itibaren ödeme yöntemi olarak Riseworks.io ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Blue Guardian Ödeme Yöntemi – Riseworks.io

Blue Guardian  , Riseworks.io ile entegrasyonun geleneksel ödeme sürecini daha modern, otomatik ve sorunsuz bir sistemle değiştireceğini ileri sürerek geçişe olan güvenini dile getirdi. Bu hamle, firmanın kullanıcılarının genel ticaret deneyimini sürekli olarak iyileştirme taahhüdüyle uyumludur.

Blue Guardian  ayrıca bu entegrasyonun aslında Deel'in yerine geçen bir ürün olduğunu ve destek firmasının teknolojinin ön saflarında yer alma ve tüccarlarının gelişen ihtiyaçlarına uyum sağlama konusundaki kararlılığını yansıttığının altını çizdi.

Üstelik  Blue Guardian  , yatırımcılara 1000 doların altındaki ödemeleri doğrudan kripto cüzdanlarına çekme seçeneği sunmaya devam edecek ve farklı tercihlere sahip kullanıcılar için bir esneklik düzeyini koruyacak.

Blue Guardian ve Riseworks.io arasındaki bu stratejik ortaklık,   pervane firmasıyla ilişkili topluluk üzerinde olumlu bir etki yaratacak ve daha verimli ve kullanıcı dostu bir pervane ekosistemini teşvik edecek. Yatırımcılar, bu yenilikçi ödeme çözümünün benimsenmesiyle daha sorunsuz işlemler deneyimlemeyi ve kazançlarına daha hızlı erişmeyi sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Firma Hakkında

Blue Guardian, yatırımcıları kariyerlerinde başarılı olmaya teşvik ediyor. Müşterilerinden bekledikleri temel öncelik, riski doğru yönetebilen, uzun vadeli tutarlılığa odaklanan disiplinli bireyler olmalarıdır. Hesap boyutlarını 200.000 $'a kadar yöneterek ve %85'lik kar paylarını evlerine dağıtarak yüksek kar elde etmelerine olanak tanıyorlar.



Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Blue Guardian’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

Blue Guardian Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.