Header Ads

Funding Pips - En Ucuz Prop Firması!

 

Herkese merhaba, her zamanki gibi sizi burada görmek çok güzel. Evet bu sefer sizler için başka bir incelemeyle karşınızdayız. Web sitemizde listelenen en yeni özellikli özel ticaret firmalarından biri olan Funding Pips'ten bahsedeceğiz  . Son derece hızlı büyüyorlar ve dünya çapındaki Yatırımcılar için arzu edilen bir tescilli ticaret şirketi seçeneği haline geliyorlar. Ayrıca  Funding Pips  sektördeki en ucuz pervane firması olduğundan onları da inceleyelim. 

Funding Pips - En Ucuz Prop Firması!

Bununla birlikte, Funding Pips'lerin incelemesine geçelim   ve dünya çapındaki Yatırımcılara neler sunduklarını görelim.

Funding Pips,  geçen yılın ağustos ayında kuruldukları ve birinci yıldönümünde de devam ettikleri göz önüne alındığında, nispeten köklü bir özel ticaret firmasıdırlar. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde bulunuyorlar. Olağanüstü hızla büyüyorlar.

Finansman Pipleri Hesap Boyutu

Artık Yatırımcılara 10.000 Dolardan 1.00.000 Dolara kadar dört farklı hesap boyutunda çalışma şansı sunuyorlar. Yatırımcılar, ölçeklendirme planlarına katılarak elde edilebilecek toplam iki milyon dolarlık sermayeyi yönetebilirler. 

Ancak hemen konuya geçelim ve Funding Pips'in dünya çapındaki Yatırımcılarına sunduğu finansman programı seçeneklerine bakalım.

  • Değerlendirme programı hesapları 1:100 kaldıraçla işlem yapmanıza olanak sağlar. Birinci aşamada, bir Yatırımcının %8'lik bir kâr hedefine ulaşmasının isteneceği yer. Yatırımcılar %5 maksimum günlük kayıp veya %10 genel maksimum kayıp kurallarını aşmamalıdır. Zaman sınırlamaları söz konusu olduğunda, birinci aşamada minimum veya maksimum işlem günü gereksinimlerinizin olmadığını ve bunun ikinci aşamada da aynı olacağını unutmayın.
  • İkinci aşamaya geçmek için, maksimum günlük veya maksimum genel zarar limiti kurallarını ihlal etmeden yalnızca yüzde sekiz kar hedefine ulaşmanız gerekiyor.
  • Şimdi ikinci aşamada kâr hedefiniz %5'tir. %5 maksimum günlük kayıp veya %10 genel maksimum kayıp kurallarını aşamazsınız. Yine minimum veya maksimum işlem günü gereksinimleri açısından herhangi bir zaman sınırlaması yoktur.
  • Finanse edilen duruma geçmek için %5'lik kâr hedefine ulaşmanız ve maksimum günlük veya maksimum zarar limiti kurallarını ihlal etmemeniz gerekir. Ancak her iki Değerlendirme aşamasını da tamamladığınızda, size fonlu bir hesap verilir; bu, başlangıçtaki hesap bakiyesinin %1'i kadar minimum para çekme tutarına sahip olduğunuz nihai hedeftir. Artık yalnızca günlük kayıp ve maksimum genel kayıp kurallarına uymanız gerekiyor.

İlk Ödeme

İlk ödemeniz, fonlanan hesabınıza ilk pozisyonunuzu yerleştirdiğiniz günden itibaren 7 takvim günüdür ve sonraki tüm ödemeler de haftalık olarak yapılır.

Kâr Bölünmesi

Kar payınız, fonlanan hesabınızdan elde ettiğiniz kâra bağlı olarak %80 ile %90 arasında olacaktır.


💥 https://app.fundingpips.com/register?ref=f0ab0a1d ile kayıt olarak tüm hesaplarda %5 indirim alabilirsiniz.

No comments

Powered by Blogger.