Header Ads

FundedNext Yeni Eklenti Haftalık Ödeme

 

FundedNext,  en son Eklentisi olan Haftalık Ödeme'nin lansmanını duyurdu. Ayrıca, bu yenilikçi ekleme, son derece başarılı %95 ömür boyu ödeme yapısının hemen ardından geliyor ve yatırımcılara benzeri görülmemiş düzeyde bir esneklik ve motivasyon sağlıyor.

Yeni Haftalık Ödeme özelliği, FundedNext yatırımcılarının alım satım deneyimini değiştirecek   . Yatırımcılar artık kârlarını her 7 günde bir alarak kesintisiz ve verimli bir ödeme sürecinin keyfini çıkarabilirler. Bu geliştirme aynı zamanda uzun bekleme sürelerine olan ihtiyacı da ortadan kaldırarak yatırımcıların fonlarına daha sık erişmelerine olanak tanıyor ve yatırım çabalarını yeni boyutlara taşımalarına olanak sağlıyor.

Finanse EdilenSonraki Haftalık Ödeme Eklentisi

FundedNext Yeni Eklenti Haftalık Ödeme

Bu heyecan verici Haftalık Ödeme eklentisi,  FundedNext Stellar 1 Adımlı Mücadelesi ile birlikte geliyor. Basitlik ve etkililik taahhüdüyle  FundedNext aynı zamanda sürecin kullanıcı dostu olmasını sağlayarak yatırımcıların en iyi yaptıkları işe, yani başarılı işlemler gerçekleştirmeye odaklanmasını sağlar.

Haftalık Ödeme özelliği, FundedNext yatırımcıları arasında güçlenme ve motivasyon duygusunu geliştirerek ticaret deneyimini artıracak   . Bu hamle,  FundedNext'in,  topluluğun gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli yenilik yaparak, pervane ticareti sektörünün ön saflarında yer alma konusundaki kararlılığını güçlendiriyor.

Üstelik, Haftalık Ödemenin artık uygulamaya konmasıyla  FundedNext , yatırımcılara finansal büyümelerini hızlandırmak ve daha dinamik bir ticaret deneyiminin tadını çıkarmak için eşsiz bir fırsat sunarak, pervane ticaret firmaları için yeni bir standart belirledi.

Bu heyecan verici gelişmeyi benimsemek isteyen yatırımcılar için Haftalık Ödeme özelliği artık yayında ve FundedNext yatırım yolculuğunu geliştirmeye hazır   . Son olarak, destek ortamı gelişmeye devam ederken  FundedNext,  yatırımcılara profesyonel ticaret dünyasında gelişmek için ihtiyaç duydukları araçları ve desteği sağlamaya kararlıdır.

Firma Hakkında

İşte firmayla ilgili bazı önemli gerçekler:

  • Lansmandan önce 2,5 yıldır geliştirme aşamasında
  • Mükemmel Trustpilot puanı 4,7/5
  • Kendi ana hat MT5 Sunucusu “GrowthNext Sunucusu”nu geliştirdiler.
  • Anında Aşama 1 ve Aşama 2 hesap kimlik bilgileri
  • Ayrıca sınırsız, değerlendirme gerektirmeyen yeniden denemeler
  • Maksimum bakiye 4.000.000$
  • Denge bazlı düşüş
  • Zaman sınırlaması yok

No comments

Powered by Blogger.