Header Ads

TRY Yatırın & Alım-Satım Yapın ve 10 USDT'ye Kadar Trade Ödülü Kazanın!




Türkiye kullanıcılarımızla Bybit'in TRY işlemlerini desteklediğini ve artık kolayca TRY çekme ve yatırma işlemi yapabileceklerini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu güzel haberi Türkiye kullanıcılarımıza özel ödüllerle kutluyoruz. 🎉

Etkinlik 1:

- 300 TRY ilk yatırma işlemi yapan ve hemen sonrasında herhangi bir tutarda TRY bakiyesini kriptoya dönüştüren kullanıcılarımız 2 USDT Trade Ödülü Kazanıyor.

- 600 TRY ilk yatırma işlemi yapan ve hemen sonrasında herhangi bir tutarda TRY bakiyesini kriptoya dönüştüren kullanıcılarımız 3 USDT Trade Ödülü Kazanıyor.

- 1000 TRY ilk yatırma işlemi yapan ve hemen sonrasında herhangi bir tutarda TRY bakiyesini kriptoya dönüştüren kullanıcılarımız 5 USDT Trade Ödülü Kazanıyor.

"İtibari Para Yatırma" sayfamızdan kolayca TRY yatırabilir ve "Tek Tıkla Satın Al" sayfamızdan TRY bakiyenizle kolayca kripto satın alabilirsiniz.

*Bu etkinlik için ayrılan toplam ödül havuzu 1.000 USDT Trade Ödülü'dür. İlk gelen alır! Acele edin!

Etkinlik 2:

- İlk TRY yatırma ve herhangi bir miktarda TRY ile kripto satın alma işleminden sonra Bybit spot ya da türev piyasasında alım-satım işlemi yapan kullanıcılar ek 5 USDT bonus kazanacak!

*Bu etkinlik için ayrılan toplam ödül havuzu 500 USDT Trade Ödülü'dür. İlk gelen alır! acele edin!

Etkinlik, 23 Aralık 2022 15.00 (TSİ) ve 29 Ocak 2023 (TSİ) tarihleri arasında sürecektir.

"Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayarak etkinliğe kolayca kayıt olabilirsiniz. 👇👇

Hüküm ve Koşullar

1. Bu etkinlik, 23 Aralık 2022 saat 15.00 (TSİ) - 29 Ocak 2023 saat 23.59 (TSİ) tarihleri arasında yapılacaktır ve Bybit Türkiye kullanıcılarına özeldir.

2. Bu etkinlik için ayrılan toplam ödül havuzu 1.500 USDT Trade Ödülü'dür. Ödüller ilk elen alır usulüne göre dağıtılacaktır.

3. Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için bu sayfada bulunan "Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayarak etklinliğe kaydolmaları gereklidir.

4. Kullanıcıların ödüllerini alabilmek için en az KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulaması'nı tamamlamaları gerekir.

5. Etkinlik ödülleri, etkinlik bitimini takip eden 15 iş günü içerisinde kullanıcıların hesaplarına gönderilecektir. Ödül gönderim takvimi için ilgili duyuruları kontrol edin.

6. Ödül kazanan tüm kullanıcıların ödüllerini alabilmek için etkinlik ödül dağıtımının tamamlanacağı tarihe dek Bybit Spot hesaplarında minimum 5 USDT değerinde varlık bulundurmaları gerekir.

7. Bybit; etkinlik süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dâhil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

8. Bybit, kullanıcıları önceden bilgilendirmeksizin bu etkinliğin hüküm ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

9. Bybit, bu etkinliğin hüküm ve koşullarını nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin. 

🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.