Header Ads

Bybit, Takipçi Şenliği: Her Hafta 1.500 USDT’ye Varan Ödül Sizi Bekliyor

 


Copy Trading platformundaki en iyi Takipçi kim? Bu sorunun yanıtını hep birlikte öğrenmemizin eğlenceli ve heyecanlı bir yolu var. O zaman güzel haberimizi hemen paylaşalım:

Bybit olarak Copy Trading serüveninizi daha da kazançlı hâle getirmek adına Takipçiler için haftalık alım-satım işlem yarışmasını resmen başlatıyoruz! Sizin için hazırladığımız iki harika etkinliği kapsayan yarışmamız 1 Ocak 2023'e kadar sürecek.

Nasıl kazanacağınıza göz atalım:

1. En İyi Takipçi Ödülleri: 1.500 USDT’ye Varan Ödül 📈

Hafta boyunca en yüksek kârı elde eden ilk 25 Takipçi arasında yer almanız hâlinde 1.500 USDT'ye varan ödül kazanacaksınız.

Sıra

Ödül

En İyi Takipçi1,500 USDT
En İyi 2 Takipçi1,000 USDT
En İyi 3 Takipçi500 USDT
4. ila 10. Takipçi200 USDT
11. ila 25. Takipçi100 USDT

2. Copy Trading Teselli Ödülleri 📉

İşlemlerinizde zarar mı ettiniz? Merak etmeyin, sizi de unutmadık.

Sıralamada son 25 Takipçi arasında yer almanız hâlinde 250 USDT'ye varan yardımlar ile zararınızı karşılayacağız. Hiç dert etmeyin, sakince Copy Trading işlemlerine devam edin!

Bir Copy Trading Takipçisi olarak Bybit’e katılmak için bugünden daha muhteşem bir zaman olamaz. Hemen başlayın!

*Sıralamadaki en çok kâr eden ilk 25 Takipçi ve en çok zarar eden son 25 Takipçi haftalık olarak açıklanacaktır.

Copy Trading hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantılara bakabilirsiniz:

Kripto Copy Trading Nedir ve Neden Copy Trading’e Bir Şans Vermelisiniz?

Sosyal Kripto İşlemleri: Bir Uzman Gibi İşlem Yapmanın Anahtarı

Hüküm ve Koşullar:

1. Tüm Copy Trading Takipçileri bu etkinliğe otomatik olarak kaydedilecektir.

2. Alt hesaplardaki tüm zararlar ana hesap kapsamında hesaplanacaktır. Her ana hesap yalnızca bir yardım almaya hak kazanabilir.

3. Kazanılan ödüller, trade ödülü olarak dağıtılacaktır. Bybit trade ödülleri, Vadeli İşlemlerde (Spot hariç) marjin olarak kullanılabilir. Ayrıca kullanıcının kendi sermayesine dokunulmadan işlemlerden doğan zararların ve işlem ücretlerinin karşılanması için de kullanılabilirler. Kazanılan trade ödülleri için çekim işlemi yapılamaz ancak trade ödülü kullanılarak gerçekleştirilen işlemlerden elde edilen kârlar çekilebilir. Herhangi bir varlığın çekilmesi hâlinde trade ödüllerinin kaybedileceğini lütfen unutmayın.

4. Etkinlik kapsamında kazanılan ödüller, Pazartesi günü saat 03.00'ten (TSİ), sonraki Pazartesi 02.59'a (TSİ) kadar otomatik olarak hesaplanacak ve iki (2) haftada bir dağıtılacaktır.

5. Tüm katılımcıların Bybit'in Hizmet Koşulları'na tam anlamıyla uyması gerekmektedir. Bybit; etkinlik süresi boyunca ekstra trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kayıtları ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dâhil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan tüm kullanıcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

6. Bybit, kullanıcıları önceden bilgilendirmeksizin bu etkinliğin hüküm ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

7. Bybit, bu etkinliğin hüküm ve koşullarını nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.