Header Ads

Bybit’te Yatırma İşlemi Nasıl Yapılır?

 


Bybit’te yatırma işlemini nasıl yapabileceğinize dair bir kılavuz mu arıyorsunuz? Sizi anlıyoruz! Kripto para ya da itibari para transferi yaparak kolayca yatırma işlemi gerçekleştirebilmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Yatırma İşlemi Nasıl Yapılır?

Kripto Para Transferi

Bybit ana sayfasının sağ üst köşesindeki “Varlıklar” seçeneğine tıklayın.

Assets

Spot Hesabı altında bulunan Varlıklar sayfasına yönlendirileceksiniz. Ardından, yatırmak istediğiniz para birimi sütununda bulunan “Yatırma” seçeneğine tıklayın.

Spot Account

Bybit uygulamasını kullanan yatırımcılarımız, önce sayfanın sağ alt köşesinde bulunan butona, ardından “Yatırma” butonuna tıklayabilir. Bir sonraki adıma geçmek için para birimini seçin.

Bybit Crypto Exchange App

Not:

Şu anda Bybit yalnızca BTC, ETH, XRP, EOS ve USDT cinsinden yatırma işlemlerini kabul etmektedir.

Örneğin USDT yatırmak için: 

“Yatırma” seçeneğine tıkladıktan sonra Bybit’teki yatırma adresinize yönlendirileceksiniz. Buradan, QR kodunu tarayabilir veya yatırma adresini kopyalayabilirsiniz ve bunu, fonları göndereceğiniz alış adresi olarak kullanabilirsiniz. Devam etmeden önce zincir tipini seçtiğinizden emin olun.

Not: Lütfen cüzdan adresine başka türden herhangi bir kripto para transferi yapmayın. Bunu yapmanız hâlinde bu varlıklar sonsuza kadar kaybolacaktır.

Yatırma işleminin doğrudan spot hesabı üzerinden gerçekleştirileceğini lütfen unutmayın. 15 Temmuz 2021’den önce Bybit’e kaydolan kullanıcılarımızın fonları spot hesabına yatırılacak olup daha sonra vadeli işlemler hesabına otomatik olarak yönlendirilecektir. 15 Temmuz 2021’den sonra kaydolan kullanıcılarımızın fonları spot hesabına yatırılacaktır.

Varsayılan yatırma işlemi hesabınızı aşağıda gösterildiği gibi iki (2) şekilde ayarlayabilirsiniz.

İnternet üzerinden ayarlamak için:

1. Ayarlar sayfasına girmek için yatırma açılır penceresindeki “Değiştir” seçeneğine tıklayın veya

Adjust Deposit Settings

2. “Hesaplar ve Güvenlik” altındaki Ayarlar sayfasına gidin.

Accounts and Security

Uygulama üzerinden ayarlamak için:

1. Fonların vadeli işlemler hesabına otomatik transfer edilip edilmeyeceğini belirlemek için yatırma sayfasındaki “Ayarlar” seçeneğine tıklayın veya

Adjust the Deposit Settings via Bybit App

2. “Genel” bölümünün altındaki genel ayarlar sayfasına gidin.

Not: 

— ETH yatırma işlemi için: Bybit şu anda ETH için yalnızca doğrudan transfer işlemini desteklemektedir. Lütfen ETH’nizi Akıllı Sözleşme transferini kullanarak transfer etmeyin.

— EOS yatırma işlemi için: Bybit cüzdanına transfer yaparken, UID (Kullanıcı Kimliği) kısmını “Memo” olarak doldurmayı unutmayın. Aksi takdirde, yatırma işlemi başarılı olmayacaktır. Lütfen memo’nun Bybit’teki UID’niz olduğunu unutmayın.

XRP yatırma işlemi için: 

XRP Yatırma İşlemi Nasıl Yapılır?

XRP Yatırma İşlemi Nasıl Yapılır?

Bybit cüzdanına aktarım yaparken UID (Kullanıcı Kimliği) kısmını “Tag” olarak doldurduğunuzdan emin olun. Aksi takdirde, transfer işlem hesabınıza yansımayacaktır. Lütfen Tag’in Bybit’teki UID’niz olduğunu unutmayın.

Ödediğiniz madenci ücretlerine ve blok zinciri ağındaki işlem miktarına bağlı olarak, yatırma işleminizin Bybit hesabınıza yansıması genelde yaklaşık 10 dakika sürer. 

Yatırma işlemi tamamlandıktan sonra işleminizi görüntülemek için lütfen varlık sayfasına gidin.

Yatırma İşlemi Yapın – Kripto Transfer Edin

Minimum yatırma miktarı bulunmamaktadır.

🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.