Header Ads

🚀 BYBİT Türkiye Özel Trading Yarışması Başladı ! 🚀 💰 Çekilebilir 25,000 $USDT ve 📱 iPhone 14 Pro Max

 


🚀 Türkiye Özel Trading Yarışması Başladı ! 🚀


🏎Muhteşem ödül havuzuyla Bybit Türkiye kullanıcılarının heyecanla beklediği yeni Trade Yarışması sizlerle.. Hazır.. İşlemler Başlasın...🏁


📱 iPhone 14 Pro Max

⌚️ Apple Watch Ultra

💰 Çekilebilir 25,000 $USDT 

💸 10000 $USDT (Trade Ödülü)


🆕 Kayıt Dönemi: 12 Ekim - 13 Kasım 2022

👊 Yarışma Dönemi: Şu an — 20 Kasım 2022



                                                  YARIŞMA KURALLARI

Türkiye Kullanıcılarına Özel $35,000 Ödüllü Trade Yarışması

Kayıt Dönemi: 12 Ekim 2022 Çarşamba, 19:00 ile 13 Kasım 2022 Pazar 19:00 arasında.

Yarışma Dönemi: 17 Ekim 2022 Pazartesi, 19:00 ile 20 Kasım 2022 Pazar 19:00 arasında.

Yarışma Dönemi

Yarışma 17 Ekim Pazartesi günü 19:00'da başlayacak ve 20 Kasım Pazar günü saat 19:00'a kadar devam edecektir.

Kayıt Dönemi

Kullanıcılar 12 Ekim 2022 Çarşamba saat 19:00'dan 13 Kasım 2022 Pazar günü saat 19:00'a kadar yarışmaya kayıt olabilirler.

Ayrıntılar 

1) Kullanıcılar, en yüksek bireysel Kâr/Zarar (P&L) için yarışır.

2) Kullanıcılar, yalnızca USDT ve USDC Vadeli Sözleşmelerle alım-satım işlemi yapabilir. Diğer sözleşmelerle yapılan işlem hacimleri dikkate alınmayacaktır.

Sıralama 

1) Kullanıcıların kripto para birimlerindeki işlem hacmi, hacim gerekliliğini karşılamıyorsa en yüksek Kâr/Zarara (P&L) sahip kripto para biriminin Kâr/Zarar (P&L) yüzdesi sıralamada listelenir. Ancak kullanıcı, her bir yarışmadan önce hacim gerekliliği karşılanmadıkça ödüllendirilmeyecektir.

2) İki kullanıcının aynı miktarda Kâr/Zarar (P&L) veya Etkin Kâr/Zarar (P&L) alması durumunda son sıralama, bu kullanıcıların toplam işlem hacmine göre belirlenecektir.

Sıralama Sistemi

1) Ödül havuzu, yarışmaya katılan kullanıcı sayısına göre artar.

2) Örneğin, yarışmaya 600 ile 799 kullanıcının katılması durumunda toplam ödül havuzu $7,500 olacaktır ve en yüksek Kâr/Zarara (P&L) sahip birinci kullanıcı $1,500 ve ikinci kullanıcı ise $1,150 kazanacaktır. Yarışmaya 5,000 veya daha fazla kullanıcının katılması durumunda toplam ödül havuzu $25,000 olacaktır ve en yüksek Kâr/Zarara (P&L) sahip birinci kullanıcı $7,000 ve ikinci kullanıcı ise $5,000 kazanacaktır.

Ödül Şartları

1) Bu yarışma için en yüksek ödül havuzu 35,000 USDT olacaktır.

2) Yarışmadan herhangi bir ödül kazanabilmek için kullanıcıların KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulamasını tamamlamaları, ödül dağıtım tarihinde hesaplarında en az 50 USDT varlık bulundurmaları ve yarışmada en az $1,000 Vadeli İşlem hacmine ulaşmaları gerekmektedir.

3) Yarışma bireysel Kâr/Zarar (P&L) yarışması olarak düzenlenmektedir, bireysel kullanıcılar diledikleri gibi bu yarışmaya kayıt olarak yarışma boyunca en yüksek Kâr/Zarar (P&L) oranına ulaşarak ödül kazanabilmek için yarışırlar. Takım yarışması ise sadece Bybit Türkiye Partnerlerinin kayıt olabileceği ve takımların toplam yarışma hacimleri üzerinden birbirleri ile mücadele edebilecekleri bir şekilde kurgulanmıştır. Veri kontrolü ekibimiz tarafından yapılacak ve takımlar günlük olarak bilgilendirilecektir.

4) Takım yarışmasına sadece Bybit Türkiye’nin resmi İş Ortaklarının kuracağı takımlar katılabilir.

5) Bybit Türkiye İş Ortakları tek başlarına veya en fazla 3 İş Ortağını kendi takımlarına dahil ederek ortak bir takım kurabilirler. Başvurular için Bybit Türkiye temsilcileriniz ile görüşmeniz gerekmektedir.

6) Takım üyeleri takım kuran İş Ortaklarının yarışmaya katılan referanslarından oluşur. Takım kaptanlarının UID vs. gibi kullanıcı bilgisi toplamasına gerek yoktur. Farklı bir partnerin referansı veya herhangi bir referans olmadan Bybit’e kayıt olmuş kullanıcılar başka bir takıma eklenemez. Kaptanların kendi referansı olan üyeleri bu yarışmaya kayıt ettirmeleri için yönlendirmeleri ve kullanıcıların kayıt olduklarından emin olmaları yeterlidir. 

7) Yarışma sayfasında yer alan sıralama ve kazanılan ödüller nihai sonuçları yansıtmaz. Nihai sonuçlar, kullanıcıların hesapları ve yarışma performansları değerlendirildikten sonra belirlenecektir. Lütfen yarışmadan herhangi bir ödül kazanabilmek için KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulamasını tamamladığınızdan, ödül dağıtım tarihinde hesabınızda en az 50 USDT varlık bulunduğundan ve yarışma boyunca en az $1,000 Vadeli İşlem hacmine ulaştığınızdan emin olunuz.

8) Bireysel yarışma ödül, en yüksek Kâr/Zarar (P&L) oranına ulaşan ve yarışmada sıralamaya giren kullanıcıların hesaplarına yatırılacaktır. Bu ödüller, toplam katılımcı sayısına ve kilidi açılan ödül havuzuna göre belirlenecektir. Sıralama giren ancak ödül kazanma şartlarını karşılamayan kullanıcının ödülü bir alt sıradaki kullanıcıya devredilir. 

9) En çok kazananlar listesinde, en yüksek bireysel Kâr/Zarar (P&L) yüzdesine sahip kullanıcıların, ödül kazanmak için yarışma kapsamında gereken işlem hacmini karşılamaları gerekir.

10) Yarışma ödülleri, etkinlik sona erdikten sonraki 15 iş günü içerisinde kazananların Bybit hesabına yatırılacaktır. 

Yarışma Ödülleri: 

1) Bireysel Kullanıcı Ödülleri: 

* Yarışmaya katılan ve yarışma boyunca $5,000-$49,999 Vadeli İşlem hacmine ulaşan kullanıcılar $5 Trade Ödülü kazanacaktır, 

* Yarışmaya katılan ve yarışma boyunca $50,000 ve üzeri Vadeli İşlem hacmine ulaşan kullanıcılar $10 Trade Ödülü kazanacaktır,

* Yarışmaya katılan ve yarışma boyunca en az $100,000 Vadeli İşlem hacmine ulaşan 1 şanslı kullanıcı 1 adet iPhone 14 Pro Max kazanacaktır,

* Yarışmaya katılan ve yarışma boyunca en yüksek Vadeli İşlem hacmine ulaşan kullanıcı ise 1 adet Apple Watch Ultra kazanacaktır. 

2) Takım Ödülleri: 

* Takımını kurduktan sonra yarışmaya kayıt olan ve $1,000 Vadeli İşlem hacmine ulaşan kullanıcı sayısı 50’yi geçen takımların kaptanları $250 Trade Ödülü kazanacaktır, 

* Yarışma boyunca en yüksek Vadeli İşlem hacmine ulaşan 5 Takım yarışma ödülü kazanmaya hak kazanacaktır, bu ödüller: 

     - Yarışmada hacim sıralamasında 1. olan takım, yarışma boyunca oluşturdukları toplam işlem hacminden oluşan İşlem Ücretinin (partner komisyon kazancı düşüldükten sonra) %20’sini Çekilebilir USDT olarak kazanacaktır, 

     - Yarışmada hacim sıralamasında 2. olan takım, yarışma boyunca oluşturdukları toplam işlem hacminden oluşan İşlem Ücretinin (partner komisyon kazancı düşüldükten sonra) %15’ini Çekilebilir USDT olarak kazanacaktır, 

     - Yarışmada hacim sıralamasında 3. olan takım, yarışma boyunca oluşturdukları toplam işlem hacminden oluşan İşlem Ücretinin (partner komisyon kazancı düşüldükten sonra) %10’unu Çekilebilir USDT olarak kazanacaktır, 

     - Yarışmada hacim sıralamasında 4. olan takım, yarışma boyunca oluşturdukları toplam işlem hacminden oluşan İşlem Ücretinin (partner komisyon kazancı düşüldükten sonra) %5’ini Çekilebilir USDT olarak kazanacaktır, 

     - Yarışmada hacim sıralamasında 4. olan takım, yarışma boyunca oluşturdukları toplam işlem hacminden oluşan İşlem Ücretinin (partner komisyon kazancı düşüldükten sonra) %5’ini Çekilebilir USDT olarak kazanacaktır.

     - Ayrıca takım yarışmasında 1. olan takımın kaptanı 1 adet iPhone 14 Pro Max kazanacaktır. 

3) Sosyal Medya Ödülleri:

     - Bybit Türkiye Twitter hesabındaki etkinlik tweet’ini RT edip, 3 arkadaşını etiketleyen 50 şanslı kişi çekilebilir 10 USDT kazanacaktır. 

Kâr/Zarar (P&L) Hesaplama Formülü 

     - Kâr/Zarar (P&L) = Kâr / (Başlangıçtaki Varlık Değeri + Toplam Yatırma) * %100

     - Kâr = [Hesabın Nihai Varlık Değeri (gerçekleşmemiş Kâr/Zarar ve/veya ödül dâhildir) - Hesabın Başlangıçtaki Varlık Değeri (gerçekleşmemiş Kâr/Zarar ve/veya ödül dâhildirr) + Yarışma esnasındaki çekim miktarı - Yarışma esnasındaki yatırma miktarı]

     - Yatırmalar = Yarışma esnasındaki toplam yatırma işlemleri (transferler, alınan ödüller, komisyonlar, varlık dönüştürme dâhildir) 

     - Çekimler =  Yarışma esnasındaki toplam çekim işlemleri (herhangi bir çekim veya varlık dönüştürme işlemi dâhildir) 

Hüküm ve Koşullar

1) Bybit, yarışma sırasında herhangi bir uygunsuz, dürüst olmayan veya suistimal edici faaliyetlerde bulunan (gerçek olmayan işlem, hacim taklitçiliği, birden fazla hesap kullanarak katılım, piyasa manipülasyonu vb.) kullanıcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

2) Risk tespit motorumuz tarafından benzer alım-satım stratejilerine sahip kullanıcılar tespit edilirse yalnızca en yüksek Kâr/Zarar (P&L) değerine sahip katılımcının yarışmaya devam etmesine izin verilecektir.

3) Kullanıcıların, eşleşen alım-satım faaliyetlerinde bulundukları risk algılama motorumuz tarafından tespit edilirse ilgili tüm kullanıcılar yarışmadan diskalifiye edilecektir.

4) Yarışmaya katılmak için KYC Seviye 1 Kimlik Doğrumalası tamamlamak zorunlu değildir. Yarışma ödüllerini teslim alabilmek için kullanıcıların ödül dağıtımı yapılana kadar KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulaması tamamlaması gerekir.

🔥BİTMART indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046


No comments

Powered by Blogger.