Header Ads

Bitcoin ve Ethereum’da Bu Hafta Neler oldu?

 

Bitcoin ve Ethereum’da Bu Hafta Neler oldu? İşte Önemli Gelişmeler kripto Kütüphanesi  Kripto Paralar     Metaverse  Nft  Blockchain  Güncel Haber  Bitcoin Analizi

Enflasyon Verileri Bitcoin’de Yükselişi Getirdi!

Bitcoin‘in haftanın ilk günlerinde değer kaybettiği görülüyor. Hafta başında satıcı baskısı ile karşı karşıya kalan BTC, 10 Ağustos tarihinde enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından sonra yeniden toparlanmaya başladı.

ABD bu hafta itibariyle Yıllık Tüketici Fiyat Endeksini (TÜFE) yüzde 8.5 olarak açıkladı. Bu verinin ise geçtiğimiz aydan ciddi miktardan düşük olması, riskli varlıkların yükseliş yaşamasına neden oldu.

Dünyanın En Büyük Varlık Yöneticisi, Spot Bitcoin Trust’ını Başlattı!

Dünyanın en büyük yatırım şirketi olan Blackrock, bu hafta itibariyle popüler kripto para borsası olan Coinbase ile bir anlaşma yapıldı.

Bu yapılan anlaşma sayesinde kurumsal yatırımcılara spot Bitcoin hizmeti verecek olan Blackrockkripto para sektörünün kaderini bile değiştirebilir.

Ethereum Merge Güncelleştirmesi Öncesi Son Test Net Tamamlandı!

Kripto para sektörünün lider altcoini olan EthereumMerge birleşmesi öncesi son Test Neti olan Goerli’yi başarılı bir şekilde tamamladı.

Goerli Test Net’inin başarılı bir şekilde tamamlanması, ETH‘nin 2 bin dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşamasını sağlamış durumda.

İlerleyen haftalarda çok daha sert yükselişler yaşayacağı tahmin edilen popüler altcoinkripto para sektörünün toparlanmasını sağlayabilir.

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Twitter Telegram ve İnstagram kanalımıza katılın!

No comments

Powered by Blogger.