Header Ads

Arthur Hayes: "Ethereum, yükseliş için birleşmeyi bekliyor"

 

Arthur Hayes: "Ethereum, yükseliş için birleşmeyi bekliyor" kripto Kütüphanesi  Kripto Paralar     Metaverse  Nft  Blockchain  Güncel Haber  Bitcoin Analizi




Eski BitMEX CEO'su Arthur Hayes, iki yıllık denetimli serbestlik cezasıyla birlikte altı ay da ev hapsine mahkum edildi. Hayes daha önce ABD Banka Gizlilik Yasası'nı (BSA) ihlal etmekten suçlu bulunmuştu. Arthur Hayes, ceza duruşmasından önce “yeni bir sayfa açmaya hazırım” ifadesini kullanmıştı

Kripto para piyasasının önemli isimlerinden Arthur Hayes, kripto varlıklar hakkında öngörülerini paylaşmaya devam ediyor.

Bir blog gönderisi üzerinden gelişmeleri yorumlayan Hayes, geçen hafta Ethereum vadeli sözleşmeleri hakkında yazdığı yazının ardından dün çeşitli tweetlerle birleşme öncesi beklentilerini söyledi.

"Birleşmenin başarısız olması, satış baskını artırabilir"

Hayes, Ethereum fiyatında şu anda bir satış baskısı olduğunu belirtti. Şu anda baskıya sebep olan durumun birleşmenin başarısız olma ihtimaline karşı trader'ların önlem alma eğilimde olmasından kaynaklandığını belirten Hayes şunları da ekledi:

“Fiyat çizgisi şu anda tersine dönme yönünde hareket ediyor. Ancak bu durum, vadeli işlemlerden daha çok spot işlemlerde yaşanıyor. Bana göre bunun sebebi, birleşmenin başarısız olması halinde hedge hareketi yaşanmasıdır.”

Birleşme başarılı olursa ne olacak?

Ethereum hakkında mevcut durum değerlendirmesinin yanı sıra olasılıklar üzerine de duran Hayes, birleşmenin başarılı olması halinde sert bir yükseliş yaşanabileceğini belirtti.

“Birleşme başarılı olursa ve satış baskısı oluşturanlar kısa pozisyonlarını kapatıp uzun vadeli pozisyonlar açarsa durum ne olur? 15 Eylül’de gerçekleşmesi beklenen birleşmenin sorunsuz olmasıyla çok daha yüksek spot fiyatları görülebilir. Birleşmenin başarılı olması durumunda, bu yıl sonuna kadar Ethereum fiyatının çok daha yüksek olması bekleniyor”


En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın! 


 

No comments

Powered by Blogger.