Header Ads

BYDFi Yeni Listeleme Etkinliği: UXLINK ve ZTX Erken Para Yatırma, Büyük Ödüller Sizi Bekliyor!


💥 BYDFİ Kayıt olarak %10 komisyon indiriminden faydalanabilirsiniz: https://www.bydfi.com/invite?ru=fn4rZh


 BYDFi sizi yeni listeleme lansman etkinliğimize katılmaya davet ediyor!

 

📅 Etkinlik Zamanı: 2024/09/19 14:00 ~ 2024/09/30 23:59 (UTC+8)

 

Etkinlik 1: UXLINK ve ZTX Erken Para Yatırma, Özel Airdrop!

  • Etkinlik sırasında, UXLINK yatıran ilk 100 kullanıcı 1.500 UXLINK'lik bir airdrop'u paylaşacak! Katılımcıların etkinlik sırasında en az 500 UXLINK net yatırmaları gerekir. İlk gelen alır.
  • Etkinlik sırasında, ZTX yatıran ilk 100 kullanıcı 150.000 ZTX'i paylaşacak! Katılımcıların etkinlik sırasında en az 50.000 ZTX yatırması gerekir. İlk gelen alır.

 

Etkinlik 2: İşlem Sıralaması, 5.000 USDT Bonus Sizi Bekliyor!
Etkinlik sırasında, UXLINK/USDT ve ZTX/USDT kümülatif işlem hacmi açısından ilk 100'≥de yer alan ve 500 USDT işlem hacmine sahip kullanıcılar, toplam 5.000 USDT bonusu paylaşacak!

 

Etkinlik 3: Yeni Kullanıcılara Özel, Bonus Hediye!
Etkinlik sırasında, bir hesap açan ve kümülatif işlem hacmi 200 USDT'≥ olan UXLINK/USDT veya ZTX/USDT ticareti yapan yeni kullanıcılar, stoklar tükenene kadar 10 USDT bonus alacak!

 

📝 Etkinlik Kuralları:

  1. Net para yatırma = Etkinlik sırasında para yatırma (para yatırma) - para çekme (para çekme/dahili transfer).
  2. Airdrop veya bonus gibi etkinlik ödülleri, etkinlik sona erdikten sonra 7 iş günü içinde dağıtılacaktır. Ödüller, KYC'yi tamamlayan kullanıcılara otomatik olarak verilecektir; KYC'yi tamamlamamış kullanıcılar, ödülleri almak için etkinlik sona erdikten sonra bir hafta içinde KYC'yi tamamlamalı ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçmelidir. Etkinlik sona erdikten sonra herhangi bir ödül verilmeyecektir.
  3. Kullanıcılar etkinliğin işleyişini etkileyen işlemlerde bulunursa, BYDFi ödüller için uygunluklarını iptal edecek ve ciddi durumlarda hesaplar dondurulacaktır.
  4. Bu makalede bahsedilen etkinlikler ve hizmetler bölgenizde kullanılamıyor olabilir.
  5. BYDFi, bu etkinliğin nihai yorumlama hakkını saklı tutar ve etkinlik içeriğini önceden haber vermeksizin değiştirme veya iptal etme hakkına sahiptir.

No comments

Powered by Blogger.