Header Ads

BiFinance, 10 milyon ABD Doları tutarındaki A Serisi finansmanı başarıyla tamamladı ve toplam değerleme 100 milyon ABD Dolarına ulaştı!





BiFinance'ın, Sunfund Forturna Global Opportunities liderliğindeki Dingyi Group Investment (HK:0508), SDM Education (HK:8363) ve TigerVCDAO gibi ünlü kurumların katılımıyla 10 milyon ABD Doları tutarındaki A Serisi finansmanı başarıyla tamamladığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu tur genel değerlememizi 100 milyon dolara çıkarıyor.

BiFinance'ın sağlayacağı bu finansman, sonraki stratejik planlamayı güçlü bir şekilde destekleyecektir. Misyonumuz, geleneksel finansal varlıkları (hisse senetleri, tahviller, fonlar vb.) kripto para birimi platformu aracılığıyla WEB3 ekosistemiyle yakından ilişkilendirmektir. Gelecekte, geleneksel işletmeler için varlığa dayalı token (RWA/STO) ihraç hizmetleri sağlamaya ve kullanıcılara işlemler, rehinler, ödemeler vb. dahil olmak üzere kapsamlı WEB3 hizmetleri sunmaya kararlılığımızı sürdüreceğiz.

Bizi destekleyen tüm ortaklarımıza ve yatırımcılara teşekkür ederiz. Geleceğin finansında yeni bir çağa doğru birlikte çalışalım!

No comments

Powered by Blogger.