Header Ads

Funding Pips Önemli Güncellemeler: Kayıp limiti Kuralı ve HFT Güncellemesi

 Funding Pips,  Kayıp Limiti kuralı ve HFT süresiyle ilgili değerlendirme sürecine ilişkin önemli güncellemeleri paylaşarak politikalarında önemli bir değişiklik yaptı. Şirket, bir bildiriyle tüm yatırımcı değerlendirmelerinde %3'lük kayıp limiti kuralının kaldırıldığını duyurdu. Bu değişiklik, yatırımcılara daha fazla esneklik sağlayacak ve daha önce yatırım stratejilerine uygulanan kısıtlamaları azaltacak.

%3 kayıp limiti kuralının kaldırılması, daha önce bu kısıtlama nedeniyle ihlal edilen 10.000'den fazla işlem hesabının yeniden etkinleştirilmesiyle birlikte geldi. Bu hareket, artık yeni, daha hoşgörülü yönergeler altında işlem faaliyetlerine devam etme fırsatına sahip olan çok sayıda tüccara fayda sağlayacak.

Funding Pips, Kayıp Limiti kuralı ve Yüksek Frekanslı İşlem (HFT) süresiyle ilgili değerlendirme sürecine ilişkin önemli güncellemeleri paylaştı.

Funding Pips Önemli Güncellemeler: Kayıp limiti Kuralı ve HFT Zaman Güncellemesi

Bu büyük politika değişikliğine ek olarak,  Funding Pips  Yüksek Frekanslı İşlem (HFT) kuralını da revize etti. İşlemler için zorunlu tutma süresi iki dakikadan bir dakikaya düşürüldü. Bu ayarlama, daha hızlı yürütme ve piyasa koşullarına daha fazla uyum sağlama olanağı sağlayarak işlem deneyimini iyileştirecek.

Ayrıca, firma bu güncellemelerin daha dinamik ve destekleyici bir ticaret ortamı yaratmaya yönelik daha geniş bir girişimin parçası olduğunu vurguladı. "Bu sadece bir başlangıç. Hazırlanın! Yolculuğunuz çok daha heyecanlı hale geldi," diye belirtti firma,  Funding Pips'in tüccar topluluğu için ufukta daha fazla iyileştirme ve fırsat olduğunu ima ederek.

Funding Pips'in  işlem çerçevesini iyileştirme taahhüdü, yatırımcı büyümesini ve başarısını desteklemeye olan bağlılığını yansıtır. Şirket gelişmeye devam ettikçe, yatırımcılar ihtiyaçlarını önceliklendiren ve potansiyellerini en üst düzeye çıkaran sürekli gelişen bir platform bekleyebilirler.

Firma Hakkında

Funding Pips  , yatırımcıların mesleki gelişimleri sırasında üç temel aşamadan geçtiğine inanır: Öğrenci, Uygulayıcı ve Usta. Yatırımcılar, 100.000$'a kadar hesap büyüklüklerini yönetme ve %90'a kadar kar payları alma esnekliğiyle önemli karlar elde etme fırsatına sahiptir.

No comments

Powered by Blogger.