Header Ads

BİTMART Yeni Kullanıcı Avantajı

Yeni Kullanıcı

Avantajı

Bitmart Kayıt Linki: https://bitmart.com/invite/c6UHEY/tr-TR

Yatırma Avantajı
Vadeli İşlemler Net Yatırma ≥ 100 USDT
20 USDT’a Kadar Kazan
0/100 USDT
Vadeli İşlemler Net Yatırma ≥ 500 USDT
30 USDT’a Kadar Kazan
0/500 USDT
Vadeli İşlemler Net Yatırma ≥ 2,000 USDT
50 USDT’a Kadar Kazan
0/2000 USDT
İşlem Avantajı
Kümülatif vadeli işlem hacmi  ≥ 1,000 USDT
20 USDT’a Kadar Kazan
0/1000 USDT
Kümülatif vadeli işlem hacmi  ≥ 5,000 USDT
30 USDT’a Kadar Kazan
0/5000 USDT
Kümülatif vadeli işlem hacmi  ≥ 20,000 USDT
50 USDT’a Kadar Kazan
0/20000 USDT
Koşullar ve Şartlar:

1. Bu kampanyaya katılımınız bu hükümler ve koşullara tabidir. Bu kampanyaya katılarak, hükümler ve koşullar ile BitMart Kullanıcı Sözleşmesi dahil ancak bunlarla sınırlı olmamakla birlikte ek şartları kabul etmiş olursunuz.

2. Kampanyaya katılmadan önce kampanyaya katılmak için [Şimdi Katıl] butonuna tıklamanız gerekmektedir.

3. Ödüller yalnızca son yedi gün içinde kaydolan yeni kullanıcılar için geçerlidir. Ödüller, kayıt tarihinden itibaren yedi gün içinde biriken net yatırma tutarına ve işlem hacmine dayanmaktadır.

4. Net yatırma tutarı = USD-M vadeli hesabına yatırılan tutar - USD-M vadeli hesabından çekilen tutar. Kampanya sırasında transfer yapılamaz.

5. Bu kampanya verileri, Kopya İşlem, Coin-M Vadeli İşlemleri ve USDT-M Vadeli İşlemleri dahil olmak üzere tüm vadeli işlem hizmetlerini destekler. Kümülatif işlem hacmi USDT:USD=1:1 oranında dönüştürülecektir.

6. Vadeli işlem verileri yalnızca Futures V2.0'ı destekler.

7. Vadeli işlem hacmi, saf bonus işlemlerinden elde edilen işlem hacmini içermez.

8. USDT Bonusu USDⓈ-M vadeli işlemler hesabınıza gönderilecek ve gerçek zamanlı olarak hesabınıza ulaşması beklenecektir.

9. USDT Kuponu, Kupon Merkezinize dağıtılacak ve gerçek zamanlı olarak ulaşması beklenecektir.

10. Dil anlatımındaki ve çevirideki farklılıklar nedeniyle, herhangi bir tutarsızlık olması durumunda İngilizce duyuru geçerli olacaktır.

11. BitMart Futures hizmetinin aşağıdaki ülkelerde bulunan, bu ülkelerde yerleşik olan veya bu ülkelerde ikamet eden kullanıcılar için mevcut olmadığını lütfen unutmayın: Amerika Birleşik Devletleri, Çin Hong Kong ÖİB, Balkanlar, Belarus, Belçika, Burma, Fildişi Sahili, Kırım, Küba, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, İran, Irak, Liberya, Hollanda, Kore (Demokratik Halk Cumhuriyeti), Güney Sudan, Suriye Arap Cumhuriyeti, Zimbabve.

12. BitMart, dolandırıcılık yaptığından şüphelenilen hesapların ödüllerini iptal etme veya dondurma hakkını ve kampanyaların nihai açıklaması için tüm hakları saklı tutar.

13. BitMart, dolandırıcılık, insan hatası, teknik arızalar veya başka herhangi bir faktörün bu Kampanyanın bütünlüğünü veya düzgün işleyişini bozması veya BitMart tarafından mutlak takdirine bağlı olarak belirlenen bir virüs, yazılım hatası veya başka bir teknik sorunun Kampanyanın yönetimini, güvenliğini veya düzgün işleyişini bozması dahil ancak bunlarla sınırlı olmamakla birlikte herhangi bir nedenle planlandığı gibi yürütülemezse, bu Kampanyayı askıya alma,​ iptal etme veya değiştirme hakkını saklı tutar.

Risk Uyarısı:

BitMart hizmetlerinin kullanımına ilişkin tüm riskler size aittir. Kazançlar da dahil olmak üzere tüm kripto para yatırımları, doğası gereği oldukça spekülatiftir ve büyük kayıplar söz konusu olabilir. Geçmiş, varsayımsal veya simüle edilmiş performans, gelecekteki sonuçlar için her zaman bir göstergesi niteliği taşımaz.

Dijital paraların değeri yükselebilir veya düşebilir ve dijital para alma, satma, elde tutma veya bunlarla işlem yapma konusunda büyük riskler söz konusu olabilir. Kişisel yatırım hedeflerinize, finansal durumunuza ve risk toleransınıza göre, dijital para işlemlerinin veya bunları elde tutmanın sizin için uygun olup olmadığını dikkatlice değerlendirmeniz gerekir. BitMart yatırım, vergi, yasal vb. konularda herhangi bir tavsiye vermemektedir. 

No comments

Powered by Blogger.