Header Ads

Funding Pips Yeni Değerlendirme Programları: 1 Adımlı ve 3 Adımlı!

 

Funding Pips  iki yeni değerlendirme programının başlatıldığını duyurdu. Bu girişimler, yatırımcılara riski etkili bir şekilde yönetirken karlılığa ulaşmalarını sağlayacak yapılandırılmış yollar sağlamak için titizlikle tasarlanmıştır.

Funding Pips, kârlılığa ulaşmak için yapılandırılmış yolları olan iki yeni değerlendirme programının başlatıldığını duyurdu.

Finansman Pipleri Yeni Değerlendirme Programları: 1 Adımlı ve 3 Adımlı!

Yeni değerlendirme programı "1 Adımlı Değerlendirme" yatırımcılara ulaşılması gereken net hedefler ve parametreler sunuyor. Yatırımcıların %12'lik kar hedefine ulaşması gerekiyor. Ayrıca bakiyelerine göre günlük %4'lük bir düşüş ve maksimum %6'lık bir kayıp sağlamaları gerekiyor. Üstelik bu değerlendirme için herhangi bir süre sınırlaması bulunmuyor ve yatırımcılara kendi hızlarında işlem yapma esnekliği sunuyor. Başarılı yatırımcılar, belirtilen kriterleri karşıladıktan sonra beş işlem günü içinde ödemelerini almaya hak kazanırlar.

Funding Pips , 1 Adımlı Değerlendirmeye ek olarak,   üç farklı aşamaya bölünmüş yapılandırılmış bir yaklaşım sunan "3 Adımlı Değerlendirme"yi sunar. Yatırımcıların her aşamada %5'lik bir kar hedefine ulaşması gerekiyor. Ayrıca 1 Adımlı Değerlendirme ile aynı günlük düşüş ve maksimum kayıp parametrelerine uymaları gerekir. Benzer şekilde, bu değerlendirme aynı zamanda yatırımcıların aşamalar boyunca kendi hızlarında ilerlemelerine olanak tanıyan sınırsız bir zaman sınırına da sahiptir. Her üç aşamanın da başarılı bir şekilde tamamlanması ve finanse edilen statüye ulaşılması, yatırımcılara beş işlem günü içinde ödeme alma hakkı verir.

Bu yeni değerlendirme programları,  Funding Pips'in  yatırımcıların becerilerini geliştirmeleri ve tüm potansiyellerini gerçekleştirmeleri için destekleyici bir ortam geliştirme konusundaki kararlılığını göstermektedir. Funding Pips, net hedefler, risk yönetimi protokolleri ve hızlandırılmış ödemeler sunarak,   yatırımcılara ticaret ustalığına doğru yolculuklarında güç sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca bu yeni değerlendirmelerle firma, yatırımcıların çeşitli değerlendirme türleri arasında seçim yapabilecekleri oyun alanını genişletiyor.

Bu nedenle, bu dönüştürücü yolculuğa çıkmak isteyen yatırımcıların, Funding Pips tarafından sunulan bu yeni değerlendirme programlarını keşfetmesi   ve ticari isteklerini somut başarılara dönüştürme fırsatını yakalaması gerekiyor.

Firma Hakkında

Funding Pips  , 25 Ağustos 2022'de kurulmuş, ANKH PROP – FZCO yasal adına sahip tescilli bir ticaret firmasıdır. Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunmaktadır ve CEO Khaled Ayesh tarafından yönetilmektedir. 

No comments

Powered by Blogger.