Header Ads

Funding Pips İncelemesi: Yeni ve Güncellendi!

 


Hey Millet. Merhaba bu kez yepyeni bir incelemeyle karşınızdayız. 
Tüm sektördeki en iyi pervane ticaret firmaları arasında yer alan pervane firması 
Funding Pips'i inceleyeceğiz  . Dünyanın her yerindeki Yatırımcılara pek çok cazip özellik sunuyorlar. Bu yüzden onları daha derinlemesine inceleyeceğiz ve Yatırımcılara tam olarak ne sunduklarını göreceğiz. 

Güncellenmiş Finansman Pips İncelemesi Burada!

Funding Pips  , Ağustos 2022'de kurulmuş çok ünlü bir pervane ticaret firmasıdır ve Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'nde ofisleri bulunmaktadır. Artık  Funding Pips,  yatırımcılara iki adımlı bir değerlendirme sürecinden oluşan tek bir fonlama programı sunuyor.

Yatırımcılar, sermayelerini daha da ölçeklendirme fırsatının yanı sıra, %80 ile %90 arasında değişen kâr paylarıyla 100.000$'a kadar olan hesap boyutlarını yönetebilirler.

Finansman Pip Finansman Programı

Böylece Yatırımcılarına tek bir fonlama programı seçeneği sunuyorlar, böylece 5.000 Dolar ile 100.000 Dolar arasında değişen hesap boyutlarını yönetebilirsiniz. Amaç, iki adımlı değerlendirme süresi boyunca kârlı olan ve riski verimli bir şekilde yönetebilen tutarlı yatırımcıları belirlemektir. Değerlendirme programı 1:100'e kadar kaldıraçla işlem yapmanıza olanak sağlar.


  • Birinci aşama, bir Yatırımcının %8'lik bir kâr Hedefine ulaşmasını gerektirir ve ikinci aşamada, %5'lik bir kâr Hedefine ulaşmanız gerekir. Artık her iki aşamada da günlük %5 kayıp veya %10 genel kayıp kurallarını aşamazsınız.


  • Zaman sınırlamaları söz konusu olduğunda, her iki aşamada da minimum veya maksimum işlem günü gereksiniminiz yoktur.


  • Finanse edilen statüye geçmek için, hem günlük hem de genel olarak zarar limiti kurallarının hiçbirini ihlal etmeden sadece kâr hedeflerinize ulaşmanız gerekir.


Her iki değerlendirme aşamasını da başarıyla tamamladığınızda, size fonlanan bir hesap verilir ve buradaki amaç da budur. Başlangıçtaki hesap bakiyenizin %1'i kadar minimum para çekme tutarına sahip olduğunuz yerler. Ayrıca yalnızca günlük ve genel kayıp kurallarına uymanız gerekir. Yani ilk ödemeniz, fonlanan hesabınıza ilk pozisyonunuzu yerleştirdiğiniz günden itibaren beş takvim günü olacaktır. Ve bundan sonraki tüm ödemeler de beş günlük esasa göre yapılır. Yani, fonlanan hesabınızdan elde ettiğiniz kâra bağlı olarak kâr paylaşımınız %80 ile %90 arasında olacaktır. 

Ölçeklendirme Planları

Aynı zamanda bir ölçeklendirme planı da vardır; dolayısıyla, başarılı bir şekilde hak kazandığınız ödemelerin sayısına ve Fonlu Hesabınızda güvence altına aldığınız kâra bağlı olarak günlük ve maksimum çekim artışlarının yanı sıra hesap artışı da alırsınız.


  • Ayrıca, dört başarılı ödeme ve %10'luk toplam kârın ardından, ilk hesap bakiyesine göre %20'lik bir artışa hak kazanırsınız ve maksimum çekim miktarı %1'e çıkar.


  • Sekiz başarılı ödeme ve %20 toplam kârdan sonra, %30'luk bir artışa hak kazanırsınız, düşüş %6'ya çıkar ve maksimum düşüş %12'ye çıkar.


  • Şimdi, burada çok tutarlı olan 12 başarılı ödemeden ve toplam %30 toplam kârdan sonra, ilk hesap bakiyesine göre %40'lık bir artışa hak kazanırsınız ve maksimum çekim miktarı %13'e kadar artar.


  • 16 başarılı ödeme ve %40 toplam kârdan sonra, size hesap bakiyesinde artış, kişisel destek ve Gelişmiş ticaret araçlarına erişim gibi bir dizi benzersiz avantaj sağlayacak olan sıcak koltuğa hak kazanacaksınız. İsteğe bağlı ödemeler, %90 kar paylaşımı, 2 milyon $'a kadar potansiyel ölçeklendirme, ticaret tarzınıza göre özelleştirilmiş ticaret koşulları, hem günlük hem de maksimum düşüşlerdeki artışlar ve bağlı olarak 100 $'dan 500 $'a kadar değişen aylık bonuslar hesabınızın boyutunda. 

No comments

Powered by Blogger.