Header Ads

Funding Pips ve Alpha Capital Group İki Adımlı Karşılaştırma

 

Her şirketin tüm önemli yönlerini karşılaştıracağımız Funding Pips ve Alpha Capital Group arasındaki karşılaştırmamıza hoş geldiniz . Her ikisinin de dünyanın dört bir yanından yatırımcılara sunduğu iki adımlı değerlendirmelerin yanı sıra şirketlerin kendilerini de inceleyeceğiz.

Şirket Detayları

Şirket DetaylarıFinansman PipleriAlfa Sermaye Grubu
Kuruluş TarihiAğustos 2022Kasım 2021
CEOHalid AyeşGeorge Kohler
Ofis yeriDubai, Birleşik Arap EmirlikleriLondra, Birleşik Krallık
Ölçeklendirme Planı✅✅

Funding Pips ve Alpha Capital Group iki saygın ve güvenilir tescilli ticaret firmasıdır. Funding Pips, Ağustos 2022'de CEO'ları Khaled Ayesh tarafından yönetilirken kuruldu. Ofisleri Birleşik Arap Emirlikleri Dubai'de bulunmaktadır. Alpha Capital Group ise Kasım 2021'de CEO'su George Kohler tarafından yönetilirken kuruldu. Ayrıca ofisleri İngiltere'nin Londra şehrinde de bulunmaktadır.

Finansman Programı Seçenekleri

Finansman Programı SeçenekleriFinansman PipleriAlfa Sermaye Grubu
İki Adımlı Değerlendirme✅✅

Funding Pip'ler yatırımcılara iki adımlı değerlendirmeyi geçtikten sonra fon alma fırsatı sunuyor. Alpha Capital Group ise yatırımcıların iki adımlı değerlendirmeyi geçtikten sonra fon almalarına da izin veriyor

İki Adımlı Karşılaştırma

Ticaret HedefleriFinansman PipleriAlfa Sermaye Grubu
Kâr Hedefi (Aşama 1)%8%8
Kâr Hedefi (2. Aşama)%5%5
Maksimum Günlük Kayıp%5 (%7'ye kadar ölçeklenebilir)%5
Maksimum Kayıp%10 (%14'e kadar ölçeklenebilir)%10
Minimum İşlem GünleriMinimum İşlem Günü YokMinimum 3 İşlem Günü
Maksimum İşlem SüresiAşama 1: Sınırsız
Aşama 2: Sınırsız
Aşama 1: Sınırsız
Aşama 2: Sınırsız
Kaldıraç1:1001:100
Kâr Bölünmesi%80'den %90'a kadar%80

Her şirketin iki aşamalı değerlendirmelerinin alım satım hedeflerini ele aldıktan sonra, bu iki adımlı değerlendirmelerin hesap büyüklüklerine ve maliyetlerine bir göz atalım.

Hesap BoyutuFinansman PipleriAlfa Sermaye Grubu
5.000$32$50$
10.000$60 dolar97 dolar
25.000$139$197$
50.000$239 dolar297 dolar
100.000$399$497$
200.000$❌997 dolar

Komisyoncular ve Ticaret Platformları

Artık Funding Pips ve Alpha Capital Group ile ilişkili ticaret hedeflerini, hesap boyutlarını ve maliyetleri ele aldığımıza göre , her bir tescilli ticaret kuruluşuyla uyumlu komisyoncuları ve ticaret platformlarını incelemenin zamanı geldi.

Finansman PipleriAlfa Sermaye Grubu
KomisyoncuEn İyi Simüle Edilmiş Gerçek Piyasa Ticaret Koşullarına Sahip 1. Kademe Likidite SağlayıcısıACG Piyasaları
Ticaret platformuMatch-Trader, cTraderMetaTrader 5, cTrader

Ticaret Araçları

Tescilli ticaret firmaları arasında karşılaştırma yapılması gereken bir diğer önemli husus da ticaret araçlarıdır. Aşağıdaki e-tabloda, hangi yatırım aracı türlerinin Funding Pip'lerle , hangilerinin Alpha Capital Group'la alınıp satılabileceğini öğrenebileceksiniz .

Ticaret AracıFinansman PipleriAlfa Sermaye Grubu
Forex Çiftleri✅✅
Emtialar✅✅
Endeksler✅✅
Kripto para birimleri✅❌

Topluluk Geri Bildirimi

Ele alacağımız son konu, Funding Pips ve Alpha Capital Group'tan gelen topluluk geri bildirimleridir . İstatistikler adı geçen şirketlerin her birinin Trustpilot sayfasından alınmıştır .

Trustpilot İstatistikleriFinansman PipleriAlfa Sermaye Grubu
Değerlendirme4,6/54,5/5
İnceleme Sayısı4.9531.291
5 Yıldızlı Derecelendirmeler%85%86

Funding Pips'in mükemmel puanı 4,6/5'tir. Bu, %85'inin 5 yıldız olarak derecelendirildiği toplam 4.953 yorumdan alınmıştır. Alpha Capital Group ise 4,5/5 gibi mükemmel bir derecelendirmeye sahip. Ancak bu, %86'sının 5 yıldız olarak derecelendirildiği toplam 1.291 yorumdan alınmıştır.

Çözüm

Sonuç olarak, Funding Pips ve Alpha Capital Group, tescilli ticaret şirketi endüstrisinde iki inanılmaz seçimdir. Karşılaştırılan tescilli ticaret firmaları arasında ticaret hedefleri, hesap boyutları, maliyetler ve topluluk geri bildirimleri gibi çok sayıda farklılık olduğunu açıkça görebiliriz. Ancak her şirketin sunduğu finansman programlarının türleri arasında büyük bir fark yok. Funding Pips'in iki adımlı tek bir değerlendirmesi varken, Alpha Capital Group'un da iki adımlı tek bir değerlendirmesi var.

Bu, Funding Pips ve Alpha Capital Group arasındaki karşılaştırmamızı tamamlıyor. Karşılaştırılan tescilli ticaret firmalarından herhangi biri ilgi uyandırdıysa, daha da uygun fiyatlı hale getirmek için bir değerlendirme satın alırken uygulayabileceğiniz benzersiz bir indirim kodu hazırladık!

No comments

Powered by Blogger.