Header Ads

Funding Pips Trader Jagroop Röportajı – En Yüksek Ödeme?


 Funding Pips'teki bir röportajda  , yakın zamanda yalnızca bir haftada 140.000 dolarlık rekor bir ödeme elde eden 19 yaşındaki tüccar Jagroop ile konuştular. Jagroop'un dikkat çekici başarısı onu ilgi odağı haline getirerek ticaret camiasında kasabanın konuşulan konusu haline getirdi.

Bu röportaj, Jagroop'un 18 yaşında ticaret dünyasıyla tanışmasıyla başlayan yolculuğuna ışık tutuyor. Jagroop, erken yaşta dolandırılma gibi zorluklarla karşı karşıya kalmasına rağmen, bir akıl hocasından ve bir akademiden ilham aldı ve burada kendini ağ oluşturmaya adadı ve Ticaret sanatını öğrenmek. Vizyona olan kararlılığı ve bağlılığı onu iki yıl boyunca bu yolda tuttu ve önümüzdeki beş hatta on yıl boyunca devam etme sözü verdi.

Konuşma, hisselerden başlayıp kriptoya geçerek ve son olarak Forex'te karara vararak yatırımcının ticaret geçmişine değindi. Jagroop, aksilikler ve dolandırıcılıklarla karşı karşıya kalmasına rağmen ailesinin ilk günden beri destek olduğunu açıkladı. Funding Pips'teki mevcut rekor kıran ödemesi,   dayanıklılığının ve bağlılığının bir kanıtı olarak duruyor.

Finansman Pips Trader Jagroop Röportajı – En Yüksek Ödemeyi Alan Trader

Jagroop, ticaret yolculuğu sırasında karşılaştığı zorlukları anlattı ve azmin önemini vurguladı. Değerli bir tavsiye paylaşarak genç yatırımcılara vizyonlarına odaklanmalarını ve karşı çıkanları dikkate almamalarını tavsiye etti.

Röportajda ayrıca Jagroop'un ticaret stratejisine de değinildi; akıllı para, sipariş blokajları ve etkili risk yönetimi vurgulandı. Başlangıçtaki zorluklara rağmen Jagroop, piyasaları analiz etme ve stratejik kararlar alma konusunda ustalaştı.

Jagroop'u diğerlerinden ayıran şey, anne ve babasının işinde garson, teslimatçı ve yönetici olarak çalıştığı zorlu bir işi ticaret tutkusuyla dengeleme yeteneğidir. Bu benzersiz ikili rol, finansal piyasalarda hayallerinin peşinde koşarken ailesini desteklemesine olanak tanıdı.

Jagroop'un önemli ödemesini kriptoya yatırmayı planladığının ortaya çıkması ve özel bir komisyoncu olma hırsının yanı sıra daha fazla zorluk, bu olağanüstü başarı öyküsüne başka bir katman daha ekliyor.

Jagroop yolculuğu hakkında düşünürken, yatırımcıların arkadaşlarının şüpheleri karşısında bile içgüdülerini takip etmelerini ve odaklanmalarını sürdürmelerini teşvik ediyor. Açık bir vizyon ve kendi kaderini tayin etmenin başarının anahtarı olduğu fikrini güçlendirerek, olumsuz etkileri ortadan kaldırmaya yönelik güçlü bir metaforla paralellik kuruyor.

Daha fazla bilgi için Röportajın tamamı burada:

Firma Hakkında

İşte firma hakkında bazı ilginç gerçekler:]

  • 5 Gün Sonra İlk Ödeme
  • 5 Takvim Günü Ödeme Döngüsü
  • %80'den %90'a Kadar Kâr Payı
  • Gecelik ve Hafta Sonu Tutmaya İzin Verildi
  • Haber Ticaretine İzin Verildi (Değerlendirme Sırasında)
  • Uygun Fiyatlı Değerlendirme Programı Fiyatları


     Funding Pips İncelememi okuduğunuz için teşekkür ederim .

No comments

Powered by Blogger.