Header Ads

Trading Pit'in Yeni Ödeme Yöntemleri: Skrill ve Neteller

 Trading Pit,  iki yeni Ödeme Yöntemini sunmaktan mutluluk duyuyor: Skrill ve Neteller. Bunlar, ticaret yolculuğunuzu güçlendirecek üst düzey iki çevrimiçi ödeme çözümüdür. The Trading Pit'de taahhütleri  her zaman müşterilerine en iyi ticaret deneyimini sunmak olmuştur. Bu taahhüdün bir kısmı, ödeme yöntemlerinin çeşitli ve güvenilir olmasını sağlamaktır. 

Skrill ve NETELLER dünya çapında en popüler çevrimiçi ödeme çözümlerinden ikisidir. İtibarları, hızlı ödeme işlemleri, düşük komisyonlar, güvenlik ve kredi kartı kullanımının ek faydalarına dayanmaktadır. Önde gelen ödeme platformu Paysafe'in bir parçası olan AB tabanlı dijital cüzdan çözümlerine milyonlarca kişi güveniyor.

Ticaret Çukuru Yeni Ödeme Yöntemleri

Ticaret Çukuru Yeni Ödeme Yöntemleri

Skrill ve Neteller'in The Trading Pit'in Seçimi olmasının nedenleri şunlardır   :

  • Anında İşlemler: Hızlı hızlı ödeme işlemleriyle gecikmelere veda edin.
  • Ödünsüz Güvenlik: Gönül rahatlığıyla ticaret yapın.
  • Küresel Erişim: Hizmetlere dünya çapında birçok ülkeden erişilebilir.

Bu yeni seçeneklerle dünyanın hemen her yerinde daha hızlı ve daha güvenli işlem yapacaksınız. Ödeme yöntemlerine Skrill ve NETELLER'ın eklenmesi, hizmetlerini geliştirmeye olan bağlılıklarının bir kanıtıdır. TPT , ödeme tekliflerini genişleterek   müşterilerine daha fazla esneklik ve kolaylık sağlamayı hedefliyor. Firma, bu saygın platformlarla güçlerini birleştirerek yalnızca küresel varlıklarını genişletmekle kalmayıp aynı zamanda müşterilerine ihtiyaçlarına göre uyarlanmış son teknoloji çözümler sunduklarına inanıyor.

Firma Hakkında

Trading Pit,  merkezi Lichtenstein'da bulunan ve Kıbrıs, İspanya ve Kanada'da ofisleri bulunan tescilli bir firmadır. Ayrıca Almanya, İtalya, Mısır, Çin, Vietnam ve Uruguay'da da temsilcileri bulunmaktadır. Motivasyonlu yatırımcılara 100.000 Euro'ya kadar hesap büyüklükleri, 5.000.000 Euro'ya varan ölçeklendirme planı ve %50'den %80'e kadar kar paylaşımı sunuyorlar. Teknolojilerini FXFlat ve GBE Brokers adlı iki broker ile entegre ettiler ve aynı zamanda listeye hızla daha fazlasını eklemenin yollarını aradılar.



Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Trading Pit’te ticaret yapmak istediğiniz enstrümanlar var mı?

The Trading Pit Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.