Header Ads

Trading Pit Trader Thomas Röportajı – 5000 Dolar Kar mı?

 

Arjantinli 27 yaşındaki tüccar Thomas Taylor, yakın zamanda   ticaretteki başarılı yolculuğunu tartışmak için The Trading Pit ile bir röportaj yaptı. Son üç yıldır kendini ticaret dünyasına adamış olan Thomas'ın motivasyonu, finansal kaderini kontrol altına almasına ve ailesinin geçimini sağlamasına olanak tanıyan bir beceride ustalaşma arzusundan kaynaklanıyor. Ticaret başarısının zirvesi,  The Trading Pit'in  CFD VIP Mücadelesi sırasında geldi ve burada mücadeleyi 5.301,02 $ ödemeyle tamamladı.

Ticaret Çukuru Tüccarı Thomas Röportajı  

Ticaret Çukuru Tüccarı Thomas Röportajı  

Thomas, Yen-dolar çiftiyle başarılı bir ticareti anlatarak mücadelede çok önemli bir anı paylaştı. Heatmap ve Pivots göstergelerinin kullanımına dayanan stratejisinin etkili olduğu kanıtlandı ve yaklaşık 5.000 Euro kar elde edildi. Bu başarı, yalnızca seçtiği yaklaşımın verimliliğini değil aynı zamanda pazarın karmaşıklıklarını yönetmede stratejik analizin önemini de vurguladı.

Ticaret planını tartışan Thomas, disiplinli risk yönetiminin önemini vurguladı. Her işlemde %1'lik tutarlı bir risk tutar ve belirli koşullara bağlı olarak bunu zaman zaman %2'ye kadar uzatır. Ticarette duyguların rolünün farkında olarak, duygusal iniş ve çıkışlardan etkilenmemek için önceden belirlenmiş riske maruz kalmanın gerekliliğini vurguladı. Thomas, ticareti sayılara dayalı stratejik kararların dürtüsel eylemlerden öncelikli olduğu bir matematik oyunu olarak görüyor.

Zorluk zamanlarında Thomas, o gün için ticareti durdurma yönünde katı bir politika izleyerek ertesi gün piyasaya yeni bir bakış açısıyla yaklaşmasına olanak tanıyor. Ayrıca The Trading Pit ile olan deneyimini değerlendirmesi istendiğinde  Thomas, platformun başarısındaki önemli rolüne dikkat çekerek tam bir 10 verdi. Ayrıca The Trading Pit'i keşfetmesini   BlackSheep'in tavsiyesine bağladı ve diğer trader'ları platformu etkin bir şekilde kullanabilmek için uygun eğitim almaya çağırdı. Son olarak Thomas, başkalarının da özveri ve eğitimle The Trading Pit aracılığıyla ticaret çabalarında benzer başarıyı elde edebileceklerine olan güvenini dile getirdi  .

Firma Hakkında

İşte firmayla ilgili bazı ilginç gerçekler:

  • Mükemmel Trustpilot puanı 4,6/5
  • Çok çeşitli mevcut ticaret araçları
  • 3 günlük düşük minimum işlem günü gereksinimleri
  • %80'e varan kar payı (ölçeklendirmeli)
  • Mevcut yükseltme seçenekleri
  • Gecelik ve hafta sonu beklemeye izin verilir


    Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Trading Pit’te ticaret yapmak istediğiniz enstrümanlar var mı?

    The Trading Pit Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.