Header Ads

Sadece %6 Kar Hedefi mi? MyFlashFunding Yeni İnceleme!

 




Herkese merhaba. Yine bir incelemeyle karşınızdayız. Hepimizin bildiği gibi web sitemizde  MyFlashFunding adlı yeni bir destek firmasını listelediğimizden bu inceleme onlar hakkındadır. Pervane firması hızla büyüyor ve farklı pervane firmalarının neler sunduğunu görmek zor olabilir. Bu yüzden yardım etmek için buradayız. Başlayalım.

MyFlashFunding  , 27 Nisan 2023'te kurulan ve 2 Ağustos 2023'te faaliyete geçen tescilli bir ticaret şirketidir. CEO'su Blake Carter'dır. Amerika Birleşik Devletleri'nde ofisleri bulunan tescilli bir ticaret firmasıdırlar. 

Onlarla çalışırken, yatırımcılar 400.000 $'a kadar olan ticari hesapları birleştirebiliyor ve ayrıca hesaplarını potansiyel olarak 2.000.000 $'a ölçeklendirebiliyorlar. MyFlashFunding,  aracı olarak ThinkMarkets ile ortaklık yaparken MetaTrader4 veya MetaTrader5 aracılığıyla işlem yapmanıza olanak tanır.

MyFlashFunding İncelemesi - Sadece %6 Kar Hedefi mi?

Ayrıntılara girelim. MyFlashFunding,  yatırımcılara aralarından seçim yapabilecekleri iki benzersiz program sunar:

  • İki adımlı değerlendirme hesapları
  • Tek adımlı değerlendirme hesapları

İki adımlı değerlendirme hesapları

  • Birinci değerlendirme aşaması, bir yatırımcının %4'lük maksimum günlük kayıp veya %8'lik maksimum kayıp kurallarını aşmadan %6'lık bir kâr hedefine ulaşmasını gerektirir. Zaman sınırlamaları söz konusu olduğunda, birinci aşamada minimum veya maksimum işlem günü gereksinimlerinizin olmadığını unutmayın. İkinci aşamaya geçebilmek için maksimum günlük veya maksimum zarar limiti kurallarını ihlal etmeden sadece %6 kar hedefine ulaşmanız yeterli.
  • İkinci değerlendirme aşaması, bir yatırımcının %4'lük maksimum günlük kayıp veya %8'lik maksimum kayıp kurallarını aşmadan %6'lık bir kar hedefine ulaşmasını gerektirir. Zaman sınırlamaları söz konusu olduğunda, ikinci aşamada minimum veya maksimum işlem günü gereksinimlerinizin olmadığını unutmayın. Fonlu statüye geçmek için maksimum günlük veya maksimum zarar limiti kurallarını ihlal etmeden yalnızca %6 kar hedefine ulaşmanız yeterlidir.
  • Her iki değerlendirme aşamasını da tamamlayarak, kâr hedefinizin olmadığı, fonlu bir hesaba hak kazanırsınız. Yalnızca %4 maksimum günlük kayıp ve %8 maksimum kayıp kurallarına uymanız gerekmektedir.

Tek adımlı değerlendirme hesapları

  • Tek adımlı değerlendirme mücadelesi hesabı, bir yatırımcının günlük maksimum %4 ve maksimum %6 takip eden zarar kurallarını aşmadan %10'luk bir kâr hedefine ulaşmasını gerektirir. Sınırsız bir süre boyunca işlem yapmanıza izin verilir. Bu süre zarfında minimum işlem günü zorunluluğu olmadan kar hedefine ulaşmanız gerekmektedir.
  • Tek adımlı değerlendirme mücadelesini tamamlayarak, kâr hedefinizin olmadığı, fonlu bir hesaba hak kazanırsınız. Yalnızca günlük maksimum %4 ve maksimum %6 takip eden kayıp kurallarına uymanız gerekir. 



    Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? MyFlashFunding’da takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

    MyFlashFunding Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.