Header Ads

Neden Funded Engineer'a katılmalısınız?





Neden Funded Engineer'a katılmalısınız?

 

Funded Engineer, yatırımcılara kişisel fonlarını riske atmaya gerek kalmadan ticaret yapmaları için eşsiz bir fırsat sunmak üzere tasarlanmış programlar sunmaktadır.

Her program, öğrenme sürecinde çok önemli bir rol oynayan kendi hedef ve yönergeleriyle birlikte gelir. Yatırımcılar bu kurallara bağlı kalarak ticaret stratejilerinde ince ayar yapabilir, piyasa dinamikleri ve risk yönetimi konusunda daha derin bir anlayış geliştirebilirler.

Simüle edilmiş hesapları kullanarak ticaret yaparsınız. Bu kurulum yalnızca güvenli bir ticaret ortamı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yatırımcıların bu simüle edilmiş işlemlerden elde ettikleri karlara göre ödüller kazanmalarına da olanak tanır.




Funded Engineer'a nasıl başlayabilirim?


Öncelikle ticaret yaklaşımınıza en uygun programı ve hesap boyutunu seçin. Daha sonra tek seferlik kayıt ücreti ile kaydınızı kesinleştirin. Oturum açma kimlik bilgilerinizi otomatik olarak e-posta yoluyla alacaksınız.




Finanse Edilen Mühendisle Canlı Hesaplarda mı yoksa Demo Hesaplarda mı İşlem Yapıyorum?



Funded Engineer bir ticaret değerlendirme şirketidir. Yatırımcıları titizlikle değerlendiriyor ve kuruluşumuz bünyesinde kâr elde etmek için onların verilerinden yararlanıyoruz. Yatırımcıların yatırımcı olmadığını, şirkete para yatırmadığını ve şirketin herhangi bir fonun saklayıcısı olarak hareket etmediğini açıklığa kavuşturmak önemlidir. %80'lik pay, gerçek anlamda gerçekleşen kazançları değil, bir yatırımcının çabaları karşılığında alınan performans komisyonunu temsil eder. Tüm işlemler simüle edilmiş (sanal) fonlu bir hesapta yapılır. Funded Engineer'daki bir yatırımcı hiçbir zaman gerçek canlı fonlarla işlem yapmaz veya yatırımcı olarak hareket etmez. Tüm süreç simüle edilmiş bir ortamla sınırlıdır.




Funded Engineer'da ne kadar FX Capital ile işlem yapacağım?


Funded Engineer'da FX Sermayeniz, satın aldığınız mücadelenin boyutuna göre belirlenir. Mücadeleyi başarıyla geçtikten sonra, Mücadele Hesabı boyutuyla aynı hesap boyutunda bir Simülasyonlu Finansmanlı hesap alacaksınız.

Yatırımcı başına 600.000 USD'ye kadar simüle sermayeyle işlem yapma fırsatı sunuyoruz. Yatırımcılar bu sermayeyi sunduğumuz dört benzersiz yatırım programından herhangi birine tahsis etme esnekliğine sahiptir.

– Standart Mücadele
– Üstün Mücadele
– Üstün Hafif Mücadele
– Turbo Mücadelesi

Yatırımcılarımıza, 1 Adımlı Mücadele dahil, yatırım tercihlerine uyacak şekilde tasarlanmış çeşitli Programlar sunuyoruz.

Tüm programlarımızda 6.000 USD'den 300.000 USD'ye kadar geniş bir Hesap boyutu yelpazesi sunuyor.

Bir yatırımcı birden fazla Simüle Fonlu Hesap elde etmişse, hesaplarını birleştirmek için talepte bulunabilir. Ancak birleşme talepleri, birleşme sonrası sermaye tutarı en fazla 300.000 ABD Doları'na kadar onaylanacaktır. Lütfen birleştirme kriterlerine bakın

Her programda sunulan Standart Kâr payı %80 iken Ölçeklendirme Planı sayesinde Kâr payını %90'a kadar artırma olanağına sahipsiniz Ayrıca yatırımcıların Hesap boyutlarını her 4 ayda bir %40 oranında büyütmelerine olanak tanır. (Şartlar geçerlidir)•




Finanse Edilen Mühendis Bir Komisyoncu mu?


Finanse Edilen Mühendis bir komisyoncu değildir; daha ziyade Simüle edilmiş bir ticaret Değerlendirme şirketi olarak faaliyet göstermektedir. 1 veya 2 aşamalı zorlukların başarıyla tamamlanmasının ardından müşterilerimiz Simüle Edilmiş Fonlu hesaplara erişim kazanır.




Funded Engineer hangi Broker'ı kullanıyor?


Şu anda, sunulan 4 benzersiz programın tüm hesap boyutları için Purple Trading Seychelles'i sunuyor.




Yarışmam İçin Değerlendirme Dönemi Ne Zaman Başlıyor?



Mücadeleniz, satın alma işleminden sonra hesabınıza ilk işleminizi yaptığınız anda başlayacaktır.




Finanse Edilen Mühendiste Finanse Edilen Tüccar Olmak Ne Kadar Sürer?



Programlarımızın hiçbirinde minimum işlem günü şartı yoktur. Ticaret hedeflerine ulaşır ulaşmaz bir sonraki aşamaya geçeceksiniz. Aynı zamanda maksimum işlem günü sınırı da yoktur. Bu nedenle, bunu kendi avantajınıza kullanmanız ve ticaret hedeflerinizi karşılamanız gerektiği kadar uzun sürmeniz tavsiye edilir.




Finanse Edilen Mühendis ile Hesap Satın Alma Hangi Ülkelerde Yasaktır?


Küresel çapta tüccarları memnuniyetle karşılıyoruz. Ancak tüm başvuru sahiplerinin en az 18 yaşında olması gerekmektedir. Ne yazık ki yaptırımlar nedeniyle hizmetlerimizi sunmamızın kısıtlandığı bazı ülkeler var. Bunlar aşağıdaki gibidir:

1- Küba
2- Suriye
3- İran
4- Vietnam
5- Lübnan
6- Pakistan
7- Irak
8- BAE
9- Kosova
10-Yemen
11- Kuzey Kore

Yukarıdaki ülkeler listesi dışında hizmetlerimiz, sabıka kaydı olan kişiler ve/veya şartlarımızın ihlali nedeniyle daha önce yasaklanmış kişiler tarafından kullanılamaz .



Not: Maksimum 600.000 ABD Doları tutarındaki Döviz Sermaye tahsis limitini aşmamaya dikkat ediniz. Bir kullanıcının birden fazla kimlik aracılığıyla kaydolduğu görülürse, Funded Engineer hesapları sonlandırma hakkını saklı tutar.



Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Funded Engineer’de takas etmek istediğiniz enstrümanlar var mı?

Funded Engineer Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.