Header Ads

Finansman Pipleri ABD Yatırımcıları Kısıtlamaları – Mevzuata Uygunluk?

 

Yakın zamanda yayınlanan bir iletişimde  Funding Pips ,  Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli yatırımcılara yönelik hizmetlerinde ayarlamalar/kısıtlamalar yapılacağını duyurdu. Mevzuata uyum ve operasyonel yönergelere olan bağlılığıyla bilinen firma, şu anda hizmetlerini ABD'deki bireylere sunamadığını açıkladı.

Funding  Pips  ekibi şu açıklamayı yayınladı: "Bu mesajın sizi iyi bulacağını umuyoruz. Sizi bazı düzenlemeler konusunda bilgilendirmek ve Amerika Birleşik Devletleri merkezli tüccarlara hizmet verme konusundaki konumumuzu açıklığa kavuşturmak için yazıyoruz."

Mevzuat gerekliliklerine uyum sağlamaya yönelik devam eden çabalarının bir parçası olarak firma, ABD merkezli yatırımcılar için yeni hesapların kaydedilmesini ve ek değerlendirmelerin satın alınmasını durdurdu. Bununla birlikte, Funding Pips topluluğu içindeki mevcut üyeler,   ek değerlendirmelerin satın alınması geçici olarak kısıtlansa da mevcut hizmetlerine erişimlerini sürdürecek.

Yakın zamanda yayınlanan bir iletişimde Funding Pips, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli yatırımcılara yönelik hizmetlerinde ayarlamalar/kısıtlamalar yapılacağını duyurdu.

ABD Yatırımcıları için Finansman Pip Hizmetleri – Kısıtlamalar mı?

Funding  Pips  ekibi, üyelerine uyumluluk ve operasyonel yönergelerin uygulanması üzerinde aktif olarak çalıştıklarına dair güvence verdi. Bu haber, düzenleyici standartlara uyumu sağlarken mevcut üyelere kusursuz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Üyeleri, ihtiyaç duyulan her türlü açıklama veya desteğe ulaşmaya teşvik ederek, bu geçiş sırasında yardım sağlama konusundaki kararlılıklarını vurguladılar. Hizmet tekliflerindeki değişiklikler genellikle kullanıcılar arasında sorulara yol açabilir ve  Funding Pips,  topluluğundan gelen her türlü endişe veya soruyu yanıtlamaya açık olduğunu ifade etti. Ekip, bu uyum döneminde yatırımcılara gerekli yardımı sağlamaya olan bağlılıklarını vurguladı.

Yatırımcılar ve  Funding Pips  topluluğunun üyeleri bu değişiklikler sırasında bilgi sahibi olmalı ve ihtiyaç duyabilecekleri ek bilgi veya destek için firmaya ulaşmalıdır. Funding Pips,  düzenleyici gereklilikleri ve operasyonel yönergeleri takip ederken yüksek düzeyde hizmet sürdürmeye kararlıdır.

Funding Pips  geleceğe dair iyimserliğini koruyor ve bu değişiklikleri düzenleyici ve operasyonel yönergelere uygun olarak yönetirken olağanüstü hizmet sunma konusundaki kararlılığı sarsılmaz bir şekilde devam ediyor.


💥 https://app.fundingpips.com/register?ref=f0ab0a1d ile kayıt olarak tüm hesaplarda %5 indirim alabilirsiniz.

 Funding Pips İncelememi okuduğunuz için teşekkür ederim .

No comments

Powered by Blogger.