Header Ads

Deneyimli Yatırımcı Programı İstatistikleri - Funded Trader Plus Kazançlı Mı?

 

Funded Trading Plus,  Deneyimli Yatırımcı Programından Kazanma Oranını ve daha fazlasını gösteren olağanüstü istatistikler bildirdi. Kapsamlı 10 günlük istatistikler, programa katılan yatırımcıların yeterliliğini vurgulayan %53,94'lük kayda değer bir kazanma oranı sergiledi.

Değerlendirme döneminde yatırımcılar 45 kazanç ve 40 kayıpla sonuçlanan işlemler gerçekleştirdiler. İstatistikler aynı zamanda yatırımcıların stratejik karar verme ve risk yönetimi yetenekleri hakkında değerli bilgiler sağlayarak, yetenekli ve disiplinli profesyonelleri belirlemede değerlendirme sürecinin etkinliğini vurguluyor.

İşte Önemli İstatistikler:

Deneyimli Yatırımcı Programı İstatistikleri

Deneyimli Yatırımcı Programı İstatistikleri

Deneyimli Yatırımcı Programının başarısının temeli, her biri 75$ tutarındaki sürekli pozitif ortalama kazançlar ve 53$'lık ortalama kayıpta yansıtılan disiplinli risk azaltma stratejileriydi.

Firma, Deneyimli Yatırımcı Programı değerlendirmesinin olağanüstü sonuçlarını açıklamaktan mutluluk duyuyor. Yatırımcıların sadece on gün içinde elde ettiği %53,94'lük etkileyici kazanma oranı, değerlendirme sürecinin verimliliğinin altını çiziyor. Pervane firması, yeteneklerin geliştirilmesine ve ödüllendirilmesine inanıyor ve bu istatistikler, yatırımcıların yeteneklerini gösteriyor.

Deneyimli Yatırımcı Programındaki yatırımcıların performansı, yalnızca Funded Trading Plus tarafından yetiştirilen yeteneklerin kalitesini göstermekle kalmıyor   , aynı zamanda firmayı özel ticaret ortamında dikkate değer bir oyuncu olarak konumlandırıyor. 

Funded Trading Plus'ın Deneyimli Yatırımcı Programından elde edilen istatistikler,   yalnızca bireysel yatırımcıların başarısını değil aynı zamanda firmanın kullandığı değerlendirme sürecinin etkinliğini de ortaya koyuyor. Pervane endüstrisi gelişmeye devam ederken, sonuçlar  Funded Trading Plus'ı  ticaret yeteneklerini belirleme ve geliştirmede lider olarak konumlandırıyor. 

Firma Hakkında

Funded Trading Plus,  2 Kasım 2021'de kurulan ve resmi olarak 16 Aralık 2021'de faaliyete geçen tescilli bir ticaret şirketidir. Genel merkezleri Londra, Birleşik Krallık'ta bulunmaktadır. Ayrıca müşterilerinin 200.000 $'a kadar sermayeli ve 2.500.000 $'a kadar ölçeklendirilmiş bir hesapla çalışmasına da izin veriyorlar. Teknolojilerini Melbourne, Avustralya'da ASIC tarafından düzenlenen bir komisyoncu olan Eightcap adlı komisyoncuyla entegre ettiler.



Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Funded Trading Plus’ta ticaret yapmak istediğiniz enstrümanlar var mı?

Funded Trading Plus Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin!

No comments

Powered by Blogger.