Header Ads

Funding Pips Programına Genel Bakış - Bu sizin için mi?

 


Funding Pips,  Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli daha yeni bir pervane ticaret firmasıdır. Geçen hafta sitemizde listelendiler. Bu nedenle, size Funding Pips programına genel bir bakış sunmak için buradayız   . İlk olarak, 25 Ağustos 2022'de kuruldular ve sermayesi yetersiz yatırımcılara %80'den %90'a kadar kar paylaşımıyla 2.000.000 $'a kadar fon sunuyorlar. 

Funding Pips,  yatırımcıların profesyonel yolculuklarında üç temel aşamada ilerlediklerine inanıyor: Öğrenci, Uygulayıcı ve Usta.

Funding Pips Programına Genel Bakış

İki aşamalı bir değerlendirme süreci geliştirdiler. Bunu, ticaret yeteneklerini değerlendirmek ve finansman zorluklarının üstesinden gelmede destek sağlamak için finanse edilen bir aşama izler.

Funding Pips,  yatırımcılara aralarından seçim yapabilecekleri aşağıdaki değerlendirme programı hesaplarını sunar.


Tüm aşamaların gereksinimlerine bakalım: 

  • Birinci değerlendirme aşaması, bir yatırımcının %5 maksimum günlük kayıp veya %10 maksimum kayıp kuralları dahilinde kalarak %8'lik bir kar hedefine ulaşmasını gerektirir. Zaman sınırlamaları söz konusu olduğunda minimum veya maksimum işlem günü gereksiniminizin olmadığını unutmayın. İkinci aşamaya geçmek için yalnızca %8 kâr hedefine ulaşmanız gerekiyor. Ancak maksimum günlük veya maksimum kayıp limiti kurallarını ihlal etmemeyi unutmayın.
  • Değerlendirme aşaması ikinci, bir yatırımcının %5 maksimum günlük kayıp veya %10 maksimum kayıp kuralları dahilinde kalarak %5 kar hedefine ulaşmasını gerektirir. Zaman sınırlamalarına ilişkin olarak, ikinci aşamada minimum veya maksimum işlem günü gereksinimlerinizin olmadığını unutmayın. Fonlu statüye geçmek için maksimum günlük veya maksimum zarar limiti kurallarını ihlal etmeden yalnızca %5 kar hedefine ulaşmanız yeterlidir.
  • Her iki değerlendirme aşamasını da tamamladığınızda, size başlangıçtaki hesap bakiyesinin minimum %1'i kadar para çekme tutarına sahip, fonlu bir hesap verilir. Yalnızca %5 maksimum günlük kayıp ve %10 maksimum kayıp kurallarına uymanız gerekmektedir. 

Funding Pips asla ticaret tarzınızı düzenlemez. Haberler sırasında ticaret yapabilir, geceleri ve hafta sonlarında işlem yapabilirsiniz. Ancak martingale ve riskten korunma yasaktır ve ayrıca fonlanan hesaplarda 30 saniye içinde zararı durdurmanız gerekir.


💥 https://app.fundingpips.com/register?ref=f0ab0a1d ile kayıt olarak tüm hesaplarda %5 indirim alabilirsiniz.

No comments

Powered by Blogger.