Header Ads

Funded Trader Plus Premium Yatırımcı Programı!

 


Funded Trading Plus,  yeni Premium Trader Programını başlattı! Funded Trading Plus,  1 Fazlı, 2 Fazlı ve anında fonlama modelleri sunmak üzere kuruldu. Bu ruhla, yatırımcılara daha fazla esneklik sunmalarına olanak tanıyan bir dizi program başlatmak istiyorlar! 

Funded Trader Plus Premium Yatırımcı Programı

Yeni Premium Yatırımcı Programının bazı mükemmel avantajları var, o halde gelin bir göz atalım! 

Öncelikle yeni Premium Trader Programı iki aşamalı bir değerlendirmedir. Minimum veya maksimum işlem günü yoktur; bu, bu özellikten yararlanabileceğiniz ve fon almak için ihtiyacınız olduğu kadar uzun veya az süre alabileceğiniz anlamına gelir. 

Kâr Hedefleri

  • 1. aşama kâr hedefi yalnızca %8'dir.
  • 2. aşama için kâr hedefi %5'tir.

Kâr Bölünmesi

  • Finanse edildikten sonra kar payınız %80'e ayarlanır; Bu, hesabınızın ölçeğini büyüttüğünüzde %90'lık devasa bir sabit ödeme payına yükselir.

Düşüş Limiti

  • Her iki aşamada da toplam kayıp veya maksimum kayıp %8'dir.
  • Bu, finanse edildiğinde yatırımcı %8'lik kapalı kâra ulaştığında statik hale gelen göreceli bir düşüştür.
  • Günlük düşüş %4'lük bir son düşüştür. Bu yalnızca yatırımcı pozisyonlarını karla kapattığında yükselir ve her 23:59 sunucu saatinde %4'e sıfırlanır.

Finanse Edilen Ticaret Artı Premium Yatırımcı Programı için Ölçeklendirme Planı

İşin ilginçleştiği yer burası! Sektör lideri ölçeklendirme planları sayesinde yatırımcılar, 2.500.000 $'a kadar elde edilen kârın her %10'unda hesaplarını ikiye katlayabilir. Evet, doğru duydunuz, hiçbir zaman kısıtlaması veya gizli kural olmadan 2.500.000$! Finanse edilen ticaret artı ölçeği büyüttüğünüzde karınızı yol boyunca korursunuz! 

Kaldıraç

Pervane firması, yatırımcılara daha yüksek kaldıraç sunmanın ya hep ya hiç zihniyetini teşvik ettiğine inandıklarını ve bunun da ulaşmak istediklerinin tam tersi olduğunu paylaştı. Yatırımcıların uzun vadede tutarlı bir şekilde başarılı olmasını istiyorlar, bu nedenle Premium Yatırımcı Programındaki kaldıraç oranları 1:30 olarak belirlendi. Hiçbir zaman sınırı ve minimum veya maksimum işlem günlerini dahil ettiğinizde bu, fazlasıyla yeterlidir. 

İzin Verilen Ticaret Stilleri

Premium Trader Programı, EA'lar, scalpers ve swing trader'lar da dahil olmak üzere tüm ticaret tarzlarına izin verir! Premium Trader Programlarının bir diğer büyük avantajı da hafta sonu boyunca alım satım yapılmasına izin vermesidir. Ayrıca, kayıpları durdurmaya gerek yoktur, böylece pozisyonları ölçeklendirebilir ve ölçeklendirebilir ve ihtiyaç duyduğunuz sürece tutabilirsiniz. 

Haftalık Ödemeler 

Yeni Premium Yatırımcı programını geçtikten sonra haftalık ödeme almaya hak kazanacaksınız!
Bu, yatırımcıların zorlukla elde ettikleri karlardan yararlanmaya ve bundan ödeme almaya başlamaları için mükemmel bir fırsat! 

Unutmayın, minimum veya maksimum işlem gününün olmaması, gereksiz riskler alma konusunda baskı görmenize gerek olmadığı anlamına gelir. Dolayısıyla, genel olarak yeni Premium Yatırımcı Programının bazı büyük faydaları var ve yatırımcıların bu mükemmel koşullardan yararlanabileceğine ve  Funded Trading Plus'ın bir parçası olabileceğine inanıyoruz ! 

No comments

Powered by Blogger.