Header Ads

Funded Engineer Dürüst İnceleme – En İyi Ölçeklendirme Prop Firması?

 



Funded Engineer, başarılı tüccar ' Trader Tristian ' tarafından yönetilen bir prop firmasıdır Tristan, sürekli olarak liderlik tablolarına ulaşarak ve birçok farklı destek firmasından büyük ödemeler alarak adından söz ettirdi. Finanse edilen bir tüccar olarak deneyimini, Funded Engineer'ı inanılmaz bir ölçeklendirme planıyla, zaman sınırı olmadan ve adil mücadele parametreleriyle kalabalığın arasından öne çıkarmak için kullandı. Bu Funded Engineer incelemesinde, artılarını ve eksilerini bilmeniz gereken her ayrıntıyla tartışacağız, böylece sizin için en iyi destek firması olup olmadığına karar verebilirsiniz.


İçindekiler

Funded Engineer İndirim Kodları

Funded Engineer sıklıkla %50'ye varan indirimler ve daha yüksek geri ödeme yüzdeleri gibi diğer avantajlarla indirimler gerçekleştirir.  The Funded Trader ve diğer prop firmaları için en son sınırlı süreli indirimleri bulmak için Prop Firması İndirim Kodları Sayfamı kontrol ettiğinizden emin olun  .





Herhangi bir prop firmasından satın alma işlemi yapmadan önce her zaman discord sunucusunu kontrol etmenizi öneririm, çünkü %90 oranında sunucuda bulunan bir indirim koduyla paradan tasarruf edebilirsiniz!

Zorluklar

Funded Engineer üç farklı zorluk sunar:

  • 2 Adımlı Standart Mücadele
  • 2 Adımlı Üstün Mücadele
  • 1 Adımlı Turbo Mücadelesi

Tüm mücadelelerde zaman sınırlaması yoktur, minimum işlem günü yoktur ve hafta sonu beklemeye izin verilir.

Funded Engineer 2 Adımlı Standart Mücadele






Funded Engineer Standardı 2 Adımlı Yarışmanın temel ayrıntıları şunlardır:

  • Zaman sınırı yok
  • 1. Aşama Kâr Hedefi: %8
  • 2. Aşama Kâr Hedefi: %5
  • Maksimum Düşüş (statik): %10
  • Günlük Düşüş (Bakiye bazlı): %5
  • 1:50’ye Kadar Kaldıraç
  • %80 Kâr paylaşımı, %90 ölçeklendirmeyle
  • 14 günde bir para çekme
  • Haber ticaretine izin verildi
  • EA ticaretine izin veriliyor

Fiyat

Finanse Edilen Mühendis 2 Adımlı Standart Mücadeleler 10.000 ila 500.000 ABD Doları arasında mevcuttur. Değerlendirme ücreti, fonlanan hesaptan ayrılan ilk kârla birlikte iade edilir.

Hesap BoyutuFiyat
10 bin dolar$135
25 bin dolar$250
50 bin dolar$375
100 bin dolar$575
200 bin dolar$1,100
500 bin dolar$2,600

Analiz ve Alternatifler

Bespoke Funding 2 Adımlı Klasik Mücadele, Funded Engineer 2 Adımlı Standart Mücadele ile aynı parametreleri sunar, ancak dengeye dayalı günlük çekiliş, daha yüksek 1:60 kaldıraç ve daha ucuz değerlendirme ücreti sunar.

Fiyat farkı çok büyük değil, dolayısıyla Bespoke'u tercih etmenizin ana nedeni, dengeye dayalı günlük çekiş ve kaldıraçtır.


ParametrelerFinanse Edilen Mühendis 2 Adımlı Standart MücadeleIsmarlama Finansman 2 Adımlı Klasik Mücadele
Kâr Hedefleri (Aşama 1, Aşama 2)8%, 5%8%, 5%
Maksimum Düşüş10%10%
Günlük Düşüş5%5%
Günlük Düşüş HesaplamasıEşitlik ve dengeye dayalıBakiye bazlı
Kaldıraç1:50'ye kadar1:60'a kadar
10 bin dolarlık meydan okuma fiyatı$130$129
25 bin dolarlık meydan okuma fiyatı$250$239
50 bin dolarlık meydan okuma fiyatı$375$329
100 bin dolarlık meydan okuma fiyatı$575$529



Funded Engineer, ölçeklendirme ile maksimum düşüş yüzdesini artırma avantajına sahiptir. 
Dolayısıyla, Funded Engineer, Bespoke ile %40'a kıyasla hesabı yalnızca %25 ölçeklendirirken, maksimum düşüş, ısmarlama ile %40'a kıyasla orijinalden %50 daha yüksektir.

Finanse Edilen Mühendis 2 Adımlı Üstün Mücadele





Finanse Edilen Üstün Mühendis 2 Adımlı Mücadelesinin temel ayrıntıları şunlardır:

  • Zaman sınırı yok
  • 1. Aşama Kar Hedefi: %10
  • 2. Aşama Kâr Hedefi: %5
  • Maksimum Düşüş (statik): %10
  • Günlük Düşüş (Bakiye bazlı): %5
  • 1:100’e Kadar Kaldıraç
  • %80 Kâr paylaşımı, %90 ölçeklendirmeyle
  • 14 günde bir para çekme
  • Haber ticaretine izin verildi
  • EA ticaretine izin veriliyor

Fiyat

Finanse Edilen Mühendis 2 Adımlı Standart Mücadeleler 10.000 ila 500.000 ABD Doları arasında mevcuttur. Değerlendirme ücreti, fonlanan hesaptan ayrılan ilk kârla birlikte iade edilir.


Hesap BoyutuFiyat
10 bin dolar$125
25 bin dolar$225
50 bin dolar$350
100 bin dolar$550
200 bin dolar$1,050
500 bin dolar$2,550

Analiz ve Alternatifler

Funded Engineer Superior mücadelesi, Standart mücadeleden biraz daha ucuz ve daha yüksek kaldıraca sahip olsa da, %10'luk 1. aşama kâr hedefi, geçmeyi zorlaştırıyor.

1:60 kaldıraçtan memnunsanız, Bespoke Funding Classic mücadelesinde %8'den daha düşük bir kar hedefi ve daha ucuz bir fiyata bakiye bazlı günlük çekim vardır.

Daha yüksek kâr hedefine aldırış etmiyorsanız ve daha yüksek kaldıraç ve biraz daha düşük değerlendirme ücretiyle inanılmaz Funded Engineer ölçeklendirme planından yararlanmak istiyorsanız, Funded Engineer Superior mücadelesi tam size göre.

Ölçeklendirme Planı

Funded Engineer ölçeklendirme planı sektördeki en iyi ölçeklendirme planı olmasa da en iyilerinden biridir. Yalnızca daha yüksek hesap boyutu sunmakla kalmaz, aynı zamanda zaten yüksek olan maksimum çekme ve günlük çekme limitlerini de artırır. Ölçeklendirme 2 Adımlı Görevlerden herhangi birinde mevcuttur

Ölçeklendirmeye hak kazanmak için 3 ay boyunca en az %10 net kar elde etmeniz ve bu süre içinde en az 3 para çekme işlemi gerçekleştirmiş olmanız gerekir. Bunu başarmak, %4-6 kâr gerektiren çoğu ölçeklendirme planından daha zor olsa da buna değer. Hesap, başlangıçtaki hesap bakiyesinin %25'i oranında büyütülür.

finanse edilen mühendis ölçeklendirme planı

Ayrıca maksimum düşüm %10'dan %12'ye, günlük düşüm ise %5'ten %6'ya çıkarıldı. Maksimum çekimdeki bu artış çok büyük çünkü hesap boyutuyla birleşiyor. Örneğin, 100.000$'lık bir hesapla ölçek büyütmeden önce %10'luk maksimum düşüş 10.000$'dır. Daha sonra, ölçeklendirmenin ardından artan %12'lik maksimum düşüş, 125 bin dolarlık yeni hesap bakiyesi kullanılarak hesaplanır, yani 15 bin dolar olur. Bu, tek bir ölçek büyütmede maksimum düşüşün dolar değerinde %50'lik bir artıştır! Buna ek olarak, kar paylaşımı %80'den %90'a çıkarılıyor ve finanse edilen hesapta başarısız olmanız durumunda size ücretsiz bir meydan okuma veriliyor.

Her 3 ayda bir 4. seviyeye kadar ölçeklendirmeye devam edebilirsiniz; burada hesabınız orijinal hesap boyutunun iki katı olacak ve maksimum %20 çekme ve %9 günlük çekme ile. Daha yüksek ölçeklendirme katmanları, ücretsiz zihniyet psikoloğu oturumları ve konsiyerj hizmetinin avantajlarıyla birlikte gelir.

Gereksinimleri karşılayabilen yatırımcılar için Finanse Edilen Mühendis ölçeklendirme planı inanılmazdır ve 2 Aşamalı bir mücadeleye katılmayı düşünmek için kendi başına yeterince iyi bir nedendir.

Finanse Edilen Mühendis 1 Aşamalı Mücadelesi





Daha kısa bir değerlendirme istiyorsanız, Finanse Edilen Mühendis 1 Aşamalı mücadelesinde, finanse edilmeden önce elde edilmesi gereken yalnızca %10'luk bir kâr hedefi vardır. 
Bununla birlikte, maksimum düşüm oranı %6'dan daha düşüktür ve göreceli düşüşten sonra gelmektedir. Bu, yeni bakiye seviyelerine ulaşıldığında, kilitli olduğu orijinal hesap bakiyesine ulaşana kadar, çekilme limitinin de artacağı anlamına gelir.




Bu bir sorundur çünkü mücadeleyi geçmeyi zorlaştırır ve finanse edilen hesapta %6'dan fazla kazanç elde ettikten sonra tüm kârı geri çekmek hesabı mahveder.

1 Aşamalı zorluk, hem özsermaye hem de denge kullanılarak hesaplanan günlük %4'lük daha düşük bir düşüşe sahiptir. 2 Aşamalı mücadeleyle aynı maliyete sahiptir.





Göreceli dezavantajlar ve aynı maliyete sahip olmaları nedeniyle, Funded Engineer'da bir hesap almak istiyorsanız 1 Aşamalı görev yerine 2 Aşamalı mücadeleye gitmenizi tavsiye ederim. 
Ancak gerçekten 1 adımlık bir mücadele istiyorsanız başka bir firma seçmeniz daha iyi olabilir. TFT 
Knights mücadelesinde günlük %3'lük daha düşük bir çekiliş vardır, ancak %15 indirim için CEASER indirim koduyla önemli ölçüde daha ucuzdur; Funded Engineer'daki 550 $'a kıyasla 100.000 $'lık hesapların maliyeti yalnızca 415 $'dır.

Kaldıraç

Finanse Edilen Mühendisin 1:100'e kadar kaldıracı vardır, ancak Standart Mücadelede kaldıraç yalnızca 1:50'ye kadardır.

  • FOREX için 1:100
  • Mallar için 1:50
  • Endeksler için 1:10
  • Hisse senetleri için 1:5
  • Kripto için 1:2


Ticaret koşulları

Funded Engineer, komisyoncusu Purple Trading ile lot başına 5$ komisyonla harika ticaret koşullarına sahiptir.

Ortalama spreadler:

  • EURUSD: 0,3 pip
  • GBPUSD: 0,6 pip
  • EURGBP: 0,6 pip
  • USDJPY: 0,5 pip



Kendi testimizde, ortalama spreadler Funded Engineer tarafından yayınlanan rakamların bile altına düşebilir; EURUSD genellikle piyasanın yoğun olduğu saatlerde ortalama 0,1 – 0,2 piplik bir spread ortalamasına sahiptir.


EURUSD için spread kayıtları – Kırmızı çizgi maksimum spreaddir (genellikle 0,4-0,5 pip) Yeşil çizgi ortalama spreaddir (genellikle 0,1 – 0,3 pip) Mavi çizgi minimum spreaddir (0-0,1 pip)



Spreadler ticaret koşullarının tek önemli kısmı değildir; ticaretin gerçekleştirilmesi de aynı derecede önemlidir. Funded Engineer ile ticaret koşullarının testini gerçekleştireceğiz, bu nedenle bulduğumuz sonuçları görmek için kısa süre sonra bu sayfaya tekrar göz atın.

EA Ticareti ve Kopya Ticareti

EA ticaretine ve ticari kopyalamaya izin verilir, ancak istismar amaçlı EA'lara ve başka kişilerden ticari kopyalamaya izin verilmez.

Ticaret Yarışmaları



Funded Engineer, en yüksek getiriyi elde eden yatırımcılar için ödüllü aylık alım satım yarışmaları sunuyor. 
Haziran ayındaki aylık yarışmanın ödülleri:

  • 1.: 200k hesap
  • 2.: 100k hesap
  • 3. – 5.: 50 bin hesap
  • 6-10: 25k hesap
  • 11. – 20.: 10 bin

İtibar

Funded Engineer daha yeni bir firma, ancak sahibi Trader Tristan, diğer birçok pervane firmasıyla birlikte finanse edilen bir tüccar olduğu için ona çok fazla güvenilirlik sağlıyor. Funded Engineer, Trust Pilot'ta 4,7 yıldız derecelendirmesine sahip ve halihazırda finanse edilen tüccarlarına büyük meblağlar ödemiş durumda.


finanse edilen mühendis ödemesi
Twitter'da @_claudiarea'dan Büyük Finansmanlı Mühendis Ödemesi

Finanse Edilen Mühendis İnceleme Sonucu

Sonuç olarak, Funded Engineer, diğer birçok firma tarafından finanse edilen bir tüccar tarafından yönetilme avantajına sahip, çok rekabetçi, zaman sınırlaması olmayan bir pervane firmasıdır. 2 Aşamalı mücadele, My Funded Fx gibi zaman sınırı olmayan benzer rekabetle karşılaştırıldığında daha yüksek maksimum düşüş sunar . Ayrıca, ölçeklendirme planı deneyimli yatırımcılar için son derece kazançlıdır çünkü maksimum düşüşü %20'ye kadar artırabilir ve daha da fazla fayda sağlayabilir.

No comments

Powered by Blogger.