Header Ads

Bugün Crypto Fund Trader'a Katılın!

 


Crypto Fund Trader,
 yatırımcılara hedeflerine ulaşmaları için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlamaya kendini adamış, lider bir ticari yatırım firmasıdır. 
Yatırımcılara 200.000 $'a kadar finansman sağlıyorlar ve olası kayıpları karşılayarak balinalarla aynı güven seviyesinde işlem yapmalarına olanak sağlıyorlar. Öte yandan, yatırımcılar 10.000 $'lık fonlu hesaplarıyla 85 $ gibi düşük bir fiyatla prop ticaretine başlayabilirler.

  • Yatırımcılar kârlarının %80'ini finanse edilen hesaplarına alabilirler

  • Yatırımcılar 200.000 $'a kadar finansmana erişebilir

  • Yatırımcılar, 10.000 $'lık fonlu hesaplarıyla 85 $ gibi düşük bir fiyatla pervane ticaretine başlayabilirler.

  • Bu firma, yatırımcılara ticaret yolculuklarını başarılı kılmak için en iyi araçları ve desteği sağlamasıyla tanınır.


En iyi tescilli ticaret firması olan Crypto Fund Trader, yatırımcılara 0 pip'e kadar düşük spreadler, işlem ücreti yok ve 1:100'lük yüksek kaldıraç sunuyor. 
2 aşamalı değerlendirme sistemiyle rezerv kanıtlarına da sahip oluyorlar.

Bu firma sayesinde yatırımcılar geniş bir kaynak yelpazesine erişebilir ve tam olarak desteklendiklerini bilerek güvenle ticaret yapabilirler. Yatırımcı ister yeni başlayan ister deneyimli bir profesyonel olsun, Crypto Fund Trader onlara hedeflerine ulaşmak için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlar.

Crypto Fund Trader, yatırımcılara komisyonsuz işlem yapma ve BTC spreadlerini mevcut büyük borsalardan bile daha düşük, 15 sente kadar düşürme fırsatı sunuyor. Ayrıca yatırımcılar kârlarının %80'ini fonlanan hesaplarına alabilirler.

Crypto Fund Trader ile fon almak için, yalnızca farklı kar yüzdesi hedefine sahip iki değerlendirme sürecinden geçmeniz gerekir. Bu değerlendirmeler sizi en iyi koşullara sahip gerçek bir fonlu yatırımcı haline getirecek. Aşağıda iki aşamayla ilgili ayrıntıları görebiliriz

  • %5 Maksimum Günlük Kayıp değerlendirmesi

  • %10 Maksimum Genel Kayıp

  • Ticaret ücreti yok

  • 0 pip'ten başlayan spread

  • Belirsiz İşlem Süresi

  • Yalnızca tek kayıt ücreti.

Crypto Fund Trader en büyük avantajı, kaydolmak için yalnızca bir ücret ödemeniz, ikinci değerlendirmenin ücretsiz olması, dolayısıyla fonlanan bir yatırımcı olmak için yalnızca bir ücret ödemeniz gerekir.

CEO, "Crypto Fund Trader, yatırımcıların kariyerlerinde bir sonraki adımı atmalarını sağlamaktan gurur duyuyor" dedi. "Tüccarların hedeflerine ulaşmalarına ve ticaret deneyimlerinden en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olmaya kendimizi adadık."

Crypto Fund Trader olmanın avantajlarından bahseden CEO, şu sonuca vardı: "Tüccarlara komisyonsuz işlem yapma fırsatı sunmaktan ve BTC spreadlerini 15 sente kadar düşürmekten gurur duyuyoruz. karları finanse edilen hesaplarında."

Bugün Crypto Fund Trader'a Katılın!

İle kayıt olun Crypto Fund Trader bugün ve yatırımlarınızın potansiyelinin kilidini açın! Rekabetçi spreadler ve kaldıraçların yanı sıra kapsamlı ticarete konu enstrümanlardan da yararlanın. Ayrıca, ticaret deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmak için cömert promosyonlarından ve bonuslarından yararlanın.

İletişim detayları

Destek

destek@cryptofundtrader.com

Şirket Web Sitesi

https://cryptofundtrader.com/

💥"kriptokutuphanesi" Kodu ile tüm hesaplarda %8 indirim alabilirsiniz.

No comments

Powered by Blogger.