Header Ads

FundedNext Yeni Gösterge Paneli Kullanıma Sunuldu

 

FundedNext, yatırımcılara benzeri görülmemiş bir ticaret deneyimi vaat eden yepyeni ticaret panosunu piyasaya sürdü. Bu son teknoloji gelişme, tümü tüccarların performansını yeni zirvelere çıkarmak için tasarlanmış, kullanıcı dostu navigasyon, kapsamlı ticaret ölçümleri ve gerçek zamanlı değerlendirme araçlarından oluşan yeni bir çağı başlatıyor.

Bu devrim niteliğindeki alım satım panosunun lansmanı, FundedNext'in yatırımcılara alım satım piyasalarında başarılı olmak için ihtiyaç duydukları araçları ve kaynakları sağlama taahhüdünde önemli bir kilometre taşını işaret ediyor. Sezgisel tasarımı, ilgi çekici metrikleri, gerçek zamanlı değerlendirmeleri ve cihaz esnekliği ile FundedNext'in kontrol paneli, tüccarların zanaatlarına yaklaşım şeklini dönüştürmeye ve daha büyük başarılar elde etmelerini sağlamaya hazırlanıyor.

FundedNext Kontrol Paneli

FundedNext Yeni Gösterge Paneli Kullanıma Sunuldu

Yatırımcılar, kemerlerinizi bağlayın ve FundedNext'in oyunun kurallarını değiştiren kontrol paneli ile ticarette yeni bir çağ yaşamaya hazır olun!

Sezgisel tasarım. FundedNext, gösterge tablosunu ve ticarete genel bakış bölümlerini elden geçirerek onları inanılmaz derecede kullanıcı dostu ve gezinmesi kolay hale getirdi.

İlgi Çekici Metrikler. En iyi işlemler, kâr faktörü ve brüt kâr gibi yeni metrikleri keşfedin. Bu metrikler, işlem performansınızın kapsamlı bir görünümünü sağlar.

  • En İyi İşlemler: En başarılı işlem kararlarınız hakkında bilgi edinin.
  • Kar Faktörü: Ticaret stratejilerinizin verimliliğini ve karlılığını anlayın.
  • Brüt Kar: Kazançlarınızı takip edin ve ilerlemenizi izleyin.

Görsel Zevk. Alım satım ilerlemenizi anında görselleştirmenizi ve izlemenizi sağlayan çarpıcı grafiklerden ve gerçek zamanlı değerlendirmelerden yararlanın.

Tamamen duyarlı kontrol paneli. Gösterge paneli tamamen duyarlıdır ve masaüstü bilgisayarlara, tabletlere ve akıllı telefonlara sorunsuz bir şekilde uyum sağlar.

Sorunsuz ve kolay KYC tamamlama. Artık KYC doğrulamanızı tamamlamak her zamankinden daha kolay ve FundedNext hesabınıza anında erişmenizi sağlıyor.

FundedNext'in yeni kontrol panelinin göze çarpan özelliklerinden biri sezgisel tasarımıdır. Tüm arayüz, kullanıcı dostu ve akıcı bir deneyim sağlamak için büyük bir revizyondan geçti. Yatırımcılar, kritik bilgilere erişmeyi, alım satım yapmayı ve hesaplarını verimli bir şekilde yönetmeyi her zamankinden daha kolay bulacaklar.

Firma Hakkında

FundedNext, 18 Mart 2022'de kurulmuş tescilli bir ticaret firmasıdır. Tüccarlarına rahat bir ticaret ortamı sağlamaya çalışırlar. Bunu başarmak için dört farklı finansman modeli geliştirdiler: İki Adımlı Yıldız, Tek Adımlı Yıldız, Değerlendirme ve Ekspres. BAE, ABD, İngiltere ve Bangladeş'te ofisleri bulunurken, tüccarlara %4,000,000'a varan kar paylarıyla 90$'a kadar sermaye sunuyorlar.

No comments

Powered by Blogger.