Header Ads

FundedNext ve Deel – Uyumluluk İncelemes

 

Son olaylardan sonra sahne endüstrisinde belirsizlik yaşandı. Sahne firmalarıyla ilişkili birçok kuruluşun nerede durduklarını net bir şekilde anlamak istemesi şaşırtıcı değildir. FundedNext, ödeme ortağı Deel tarafından başlatılan sektör çapında bir uyumluluk incelemesine hızlı bir şekilde yanıt verdiğini açıkladı. Bu gelişme, prop ticaret sektöründe dalgalanmalar yarattı, ancak FundedNext, yaklaşımında kararlı ve şeffaf olmaya devam ediyor.

Deel'i ödeme ortağı olarak kullanan birçok firma var. Deel, çeşitli firmalardan bazı ilgili belgeleri paylaşmalarını istedi.

FundedNext ve Deel – Uyumluluk İncelemesi

Deel'den bildirimi aldıktan sonra sadece iki saat içinde FundedNext, talep edilen tüm belgeleri ve ticari faaliyetleriyle ilgili ayrıntılı bilgileri derhal gönderdi. Bu yanıt, FundedNext'in şeffaflığa olan bağlılığını ve sağlam iş modelini göstermektedir. Firma, duruşuna sarsılmaz bir güven duyduğunu ve bekleyen uyumluluk kontrolünde başarılı bir sonuç beklediğini belirtti.

FundedNext'in Deel'deki ilişki yöneticisi, inceleme için geçici bir zaman çizelgesi sağladı ve önümüzdeki 48 saat içinde bir güncelleme bekleniyor. Bu öngörülemeyen durum ortaya çıkarken, FundedNext, müşterilerine bu süre zarfında ödemelerde herhangi bir kesinti olmayacağını garanti eder.

Müşterileri için sorunsuz para çekme işlemleri sağlamak için, FundedNext proaktif önlemler almıştır. Tüm para çekme işlemleri inceleme sürecinde Crypto/Perfect Money ile kolaylaştırılacaktır. Daha önce Deel ödemelerini seçen müşteriler için FundedNext, onları bir Kripto / Mükemmel Para çekme yöntemine geçmek için destek ekipleriyle iletişime geçmeye teşvik eder.

FundedNext, müşterilerine başarılarının ve güvenlerinin her şeyden önemli olduğuna dair hızlı bir şekilde güvence verir. Firma mevcut durumu aktif ve verimli bir şekilde ele almaktadır.

Firma Hakkında

FundedNext, canlı yayına geçmek için doğru zaman olduğuna karar vermeden önce iki buçuk yıldır gelişmekte olan tescilli bir ticaret firmasıdır. Dört farklı konumdan faaliyet gösterirken dünya çapındaki tüccarlar için finansman seçenekleri hazırladılar.

No comments

Powered by Blogger.