Header Ads

FundedNext Sonraki Yeni MT5 Terminali

 


Yeni MT5 terminalinde doğrudan FundedNext kontrol panelinizden işlem yapın! FundedNext'in yatırımcılarının ticaret deneyimini sadece zahmetsiz değil, aynı zamanda gerçekten bu dünyanın dışına çıkarma misyonunda, artık sadece MT5'te doğrudan gösterge tablonuzdan işlem yapabileceğinizi değil, aynı zamanda MetaTrader terminalinin yeni arayüzünün tadını çıkarabileceğinizi duyurmaktan mutluluk duyuyorlar.

FundedNext Sonraki Yeni MT5 Terminali

FundedNext, ticaret deneyiminizi basitleştirmek ve geliştirmek için şu anda en iyisi olan yeni MT5 terminalini gösterge tablosuna entegre etti. MT5 terminali, çoklu sipariş türleri, teknik analiz araçları ve gerçek zamanlı piyasa haberleri gibi gelişmiş özellikler sunar. FundedNext'in entegrasyonu ile yatırımcılar artık tüm bu özelliklere gösterge tablosundan sorunsuz bir şekilde erişebilirler.

MT5'in eski terminalini unutun ve doğrudan gösterge tablonuzdan MT5'in en yeni ve en şaşırtıcı arayüzü ile işlem yapın. İşlemlerinizi hızlı, verimli ve tek bir yerde gerçekleştirmenizi sağlar.

Bu geliştirmeyle, artık ticaret faaliyetleriniz üzerinde daha iyi kontrol sahibi olacak ve daha da akıcı bir sürecin tadını çıkaracaksınız.

Bu yıldızlararası güncellemenin rahatlığını yaşamak için: Şimdi FundedNext kontrol panelinizde oturum açın. 'İşlem Platformu'na gidin!

Firma Hakkında

Forex yatırımcıları, finansal olarak bağımsız olmalarına, tam zamanlı çalışmalarına ve genişlemelerine yardımcı olmak için FundedNext'ten 300.000 $ 'a kadar fon alabilirler. Yatırımcılar için mevcut dört finansman programı seçeneği şunlardır:

  • Değerlendirme Modeli
  • Ekspres Model
  • Tek adımlı Stellar mücadelesi ve
  • İki adımlı Stellar mücadelesi

FundedNext, canlı yayına geçmek için doğru zaman olduğuna karar vermeden önce iki buçuk yıldır geliştiriyor. Dört farklı konumdan faaliyet gösterirken dünya çapındaki tüccarlar için finansman seçenekleri hazırladılar.

No comments

Powered by Blogger.