Header Ads

FundedNext İşlem Döngüsü ve Leaderboard Güncellemesi

 



FundedNext yatırımcıları için Ticaret Döngüleri ve Liderler hakkında heyecan verici haberler! FundedNext, Ticaret Döngüsünü hesaplama şekillerinde olumlu bir değişiklik yapıyor. Prop firmasının, ticaret deneyiminizi daha da iyi hale getirmek için sizinle paylaşmak zorunda olan bazı harika güncellemeleri var!

FundedNext İşlem Döngüsü ve Leaderboard Güncellemesi

Prop firması, geri bildirimlerinizi dinlediklerini ve Ticaret Döngüsünü nasıl hesapladıklarında olumlu bir değişiklik duyurmaktan heyecan duyduklarını paylaştı. Şu andan itibaren, FundedNext Hesabınızı haftanın herhangi bir gününde alırsanız, döngünüz o günden itibaren dört hafta sonra tam olarak sona erecektir. Bu, yatırımcıların ödemeler için ekstra günler için daha fazla bekleme süresine sahip olmadıkları anlamına gelir!

Örnek: FundedNext Hesabınızı Salı günü alırsanız, döngünüz tam olarak dört hafta sonra bir sonraki Salı günü sona erecektir. Ancak bu değişikliklerin tüm yeni FundedNext Hesapları için geçerli olduğunu lütfen unutmayın. Bu, herhangi bir FundedNext Mücadelesi için geçerli değildir.

Bu yeni gelişme ışığında, firmanın paylaşmak istediği bir şey de var. FundedNext, Leaderboard özelliğini kontrol panellerinden kaldırmak zorunda kaldıklarını bildirmekten pişmanlık duyuyor. Özellikle, bunun nedeni, farklı müşterilerin ticaret döngülerinin farklı aralıklarla başlayıp bitecek olması ve firmanın Leaderboard'u hesaplayabilecekleri bir zaman dilimi bulmasının çok zorlaşmasıdır. Bu bazı rahatsızlıklara neden olsa da, FundedNext, Ticaret Döngüsü değişikliklerinin faydalarının çok daha ağır bastığına inanmaktadır.

Lütfen bunun yalnızca Yeni FundedNext Hesapları için olduğunu ve bunun FundedNextMücadelesi için geçerli olmadığını unutmayın. Bu, Meydan Okuma aşamasında olan yatırımcıların bu Güncelleme ile hiçbir ilgisi olmadığı anlamına gelir.

Firma Hakkında

FundedNext, forex yatırımcılarına finansal olarak güçlendirmek için 300.000 $ 'a kadar fon sunmaktadır. Tam zamanlı kazanmalarına yardımcı olurken aynı zamanda daha fazla ölçeklendirebilmelerine yardımcı oluyorlar. Tercihlerine bağlı olarak, yatırımcılar dört finansman programı seçeneğinden birini seçebilirler: değerlendirme modeli, ekspres model, bir adımlı Stellar mücadelesi ve iki adımlı Stellar mücadelesi.

No comments

Powered by Blogger.