Header Ads

FundedNext Cadılar Bayramı Teklifleri!

 

Bu Cadılar Bayramı'nda FundedNext'te büyük tekliflerle büyük kazanın! İkramlar için ticaret yapın çünkü FundedNext, Yatırımcıları için özel olarak iki harika paket teklifi hazırladı! FundedNext'te en sevdiğiniz Cadılar Bayramı temellerinden büyük tasarruf etmeye hazır olun. Firma, bu Cadılar Bayramı'nı unutulmaz kılmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip. Bu inanılmaz teklifleri kaçırmayın - şimdi alışveriş yapın ve ticaret topluluğunun konuşması olun!

FundedNext Cadılar Bayramı Teklifleri

FundedNext Cadılar Bayramı Teklifleri!

BİR TEKLİF

  • Tüm 10 bin dolar, 50 bin dolar ve 100 bin dolar FundedNext mücadelelerinde harika bir %10 İndirimin keyfini çıkarın.
  • Kârınız üzerinden etkileyici bir 85% Ömür Boyu ödeme alın.
  • %150 Geri Ödeme garantisi ile arkanızdayız.
  • Hepsinin ikramı, meydan okuma aşaması kârınızdan %15 Kar Payıdır!

Kupon Kodu- SPOOKY10

İKI TEKLIF

  • Isırık büyüklüğünde bir ikram arıyorsanız, 20 bin dolar, 6 bin dolar ve 15 bin dolarlık FundedNext Challenge'ların tamamında %20 İndirim kazanın.
  • Hala o harika %85 Ömür Boyu ödemeyi alıyorsunuz.
  • %150 Geri Ödeme garantisi ile yatırımcılarımızın yanındayız.
  • Ayrıca, meydan okuma aşaması kârınızdan %15 Kar Paylaşımı alacaksınız!

Kupon Kodu- SPOOKY20

Bu teklif yalnızca yeni hesap satın alımları için geçerlidir. Bu teklif, yeni yatırımcıların karlarını en üst düzeye çıkarmaları için harika bir fırsattır. SPOOKY20 kupon koduyla, 20 bin dolar, 6 bin dolar ve 15 bin dolarlık FundedNext Challenge'ların tamamında %25 indirimden yararlanabilirler. Sadece ömür boyu etkileyici bir 85% ödeme almakla kalmayacak, aynı zamanda meydan okuma aşaması karlarından %15'lik bir kar paylaşımından da yararlanacaklar. Hepsi bu değil; SPOOKY10 kullanın ve 10 bin dolar, 50 bin dolar ve 100 bin dolarlık mücadelelerde %200 İndirim kazanın.

Bu, ticaret yolculuklarına garantili destekle başlamak isteyenler için bir kazan-kazan durumudur.

Firma Hakkında

FundedNext'in müşterilerinden beklediği temel öncelik, riski doğru bir şekilde yöneten ve uzun vadeli tutarlılığa odaklanan, disiplinli bireyler olmalarıdır. Bu, 4,000,000 $'lık devasa bir üst sınırla sundukları ölçeklendirme planı aracılığıyla görülebilir. Yatırımcılar, seçtikleri fonlama programı seçeneğine bağlı olarak %60'tan %90'a kadar kar payları almaya hak kazanırlar. Bu karları forex çiftleri, emtialar ve endeksler ticareti yaparak elde edebilirler.

Ayrıca, İncelemeyi okumayı unutmayın.

No comments

Powered by Blogger.